Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai periculoase produse descoperite in 2018 la nivelul UE

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai periculoase produse descoperite in 2018 la nivelul UE

Anul trecut, in sistemul de alerta rapida au fost inregistrate un numar de 2. 257 de alerte privind produse nealimentare periculoase, dintre care doar noua au venit din Romania, si au fost intreprinse 4. 050 de actiuni in urma alertelor. continuă pe Adevărul

Pe ce dam banii. Care sunt cele mai costisitoare cheltuieli are romanilor

De la un an la celalalt, veniturile cresc, insa odata cu cresterea lor, cheltuielile sunt din ce in ce mai costisitoare. O familie areun buget cu aproape o treime mai mare fata de acum doi ani si alege.

Top 10 telefoane: care sunt cele mai rapide smartphone-uri din lume

Cei de la AnTuTu au publicat cel mai recent top 10 telefoane pe criterii de performanta, iar Samsung Galaxy S10 si S10+ nu au reusit sa intre in top 30. Creatorii popularului benchmark AnTuTu.

Made in China - cele mai multe produse periculoase din UE

Mai mult de jumatate dintre produsele periculoase depistate in 2018 in Uniunea Europeana proveneau din China, potrivit unui raport publicat, vineri, de Comisia Europeana. Jucariile, masinile si hainele erau principalele categorii de produse periculoase depistate in UE, mai arata raportul, care cuprinde si date despre Romania.

Care sunt produsele cele mai periculoase pentru consumatori. Mii de alerte inregistrate

Aproximativ o treime din cele 2. 257 de alerte cu privire la produse periculoase publicate anul trecut au vizat jucariile, conform raportului anual publicat vineri de Comisia Europeana privind produsele periculoase.

Varsta de pensionare e schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Conditiile de pensionare pentru femei vor fi modificate, astfel ca incepand cu 1 septembrie 2019 stagiul de cotizare va fi de 15 ani, cu mentiunea ca acesta nu cuprinde stagiile asimilate, precum perioada.

Cele mai stupide razboaie din istoria omenirii. Conflictul izbucnit pe teritoriul Romaniei din cauza unui cazan de tuica

Razboiaele sunt cele mai serioase si sangeroase aspecte din istoria umanitatii. De-a lungul timpului au existat conflicte atat de stupide, incat in ciuda pierderii de vieti omenesti putini se pot abtine sa nu schiteze macar un zambet. Sunt razboaie pornite de la motive incredibile, precum porci, caini sau un cazan cu tuica gasit intamplator.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Nu stiu

Profu de fizica o intreabape Alinuta: -Stii care sunt cele douacuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Analisti: Cele mai probabile scenarii sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie PDM-PSRM

Cele mai probabile scenarii de evolutie a lucrurilor in Parlament sunt fie alegeri anticipate, fie o coalitie formata din Partidul Democrat si Partidul Socialistilor. Totodata, in cazul unei coalitii de acest fel, nu se stie care dintre formatiuni este gata sa faca cedari, considera comentatorii politici, transmite IPN.

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare. Care sunt bolile care fac cele mai multe victime

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare, in special consumului excesiv de sare, zahar sau carne, arata un studiu recent. Consumul insuficient de cereale integrale si fructe sau legume conteaza si el, potrivit cercetatorilor.

DIETA. Carmen Bruma si cele mai sanatoase trucuri care ajuta la slabit

Carmen Bruma a prezentat pe blogul sau personal cele mai sanatoase trucuri care ajuta la slabit. Recunosc ca nu-mi plac solutiile rapide si nu cred in ele atunci cand vine vorba despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )