Libnet.ro
UNICEF

06:45

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare. Care sunt bolile care fac cele mai multe victime

Adevărul Adevărul,
Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare. Care sunt bolile care fac cele mai multe victime

Unul din cinci decese este asociat alimentatiei necorespunzatoare, in special consumului excesiv de sare, zahar sau carne, arata un studiu recent. Consumul insuficient de cereale integrale si fructe sau legume conteaza si el, potrivit cercetatorilor. continuă pe Adevărul

Atentie! Mancarea nesanatoasa omoara unul din cinci romani! Care e marele dusman din farfurie

Mancarea nesanatoasa omoara mai multi oameni decat fumatul! Sunt rezultatele alarmante ale unui studiu finantat de Bill Gates in zeci de tari, inclusiv in Romania, arata Observator. Marele dusman.

Tariceanu: Referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Iohannis intra mai devreme in campanie electorala

Calin Popescu Tariceanu a declarat,joi, in cadrul unei conferinte de presa ca referendumul din 26 mai este doar un instrument prin care Klaus Iohannis intra mai devreme in.

Olguta Vasilescu, dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis auto din cauza vitezei: Este jenant ca politia a facut publica informatia pe surse

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a avut o reactie dura la adresa Politiei dupa ce sotul sau, senatorul Claudiu Manda, a fost lasat fara permis de conducere, fiind prins conducand cu 125 de kilometri la ora in localitate. Olguta Vasilescu s-a declarat deranjata ca aceasta informatie a fost transmisa de Politie pe surse, ea spunand, la Romania TV, ca este jenant pentru Politia Romana sa reactioneze asa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )