Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

ADPM ADPM,
Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? . continuă pe ADPM

Faze tari: Donald Trump, portret de sandvis la 73 de ani; Un roman de 3 ani, cel mai tanar inventator din lume; Conditie medicala rara: o femeie produce lapte prin vulva

Scene interzise minorilor surprinse la balconul unui hotel din Ibiza. Un barbat si o femeie care au. O britanica a vrut sa se transforme in papusa Barbie. Cum arata dupa 105 operatii. Rachel Evans, in varsta de 49 de ani, este o.

Cea mai inalta statie meteo din lume a fost instalata pe Everest in urma unei expeditii istorice

O expeditie recenta pe muntele Everest s-a soldat cu numeroase recorduri mondiale si premiere istorice, precum instalarea unei statii meteo in cel mai inalt punct de pe Pamant sau realizarea unei scanari lidar cu elicopterul de la cea mai mare inaltime de pana acum.

FCSB, in topul celor mai de succes echipe din lume

Englezii au intocmit un top al celor mai de succes echipe din lume, in functie de numarul de trofee castigate in istorie, iar FCSB este pe locul 19. Desi nu mai reuseste sa castige titlul in Romania de.

Cercetatorii au aflat de ce japonezii au cea mai mare speranta de viata

Populatia Japoniei se bucura de cea mai lunga durata de viata medie din lume. in 2018, Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit speranta medie de viata a japonezilor la 84 de ani.

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari.

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari. Ce si-au cumparat hotii

Warren Buffett, al treila cel mai bogat om din lume conform ultimelor statistici, a fost jefuit in stil mare, fiind convins sa investeasca 40 de milioane de dolari intr-o afacere care nu exista.

Moarte suspecta! Cea mai sexy jucatoare de poker din Rusia, gasita fara viata in baie

Liliya Novikova, cunoscuta drept cea mai frumoasa jucatoare de poker a fost gasita moarta in baie. Ce suspecteaza autoritatile in cazul bizar al tinerei? Jucatoare de poker din Rusia, gasita moarta in baie Tanara de 26 de ani care ajunsese una dintre cele mai cunoscute jucatoare de poker in Rusia, a avut parte de o .

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

Firmele din Romania suporta cea mai brusca majorare a costurilor cu lucratorii, din UE. Salariul in constructii

Firmele din Romania suporta in continuare cele mai mari cresteri procentuale ale costurilor cu forta de munca, inclusiv cu salariile, comparativ cu situatia din toata Uniunea Europeana, releva datele Eurostat publicate luni. in ciuda cresterilor salariale din mediul privat, tot sectorul bugetar a are cea mai brusca majorare de salarii in Romania. Atentie, vorbim despre cresterea procentuala a salariilor, pentru ca in cifre absolute lucratorii romani raman tot printre ultimii in UE in privinta banilor pe care ii primesc efectiv de la angajatori.

Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Datele publicate luni de Oficiul European de Statistica arata ca Romania a inregistrat in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere a costurilor orare cu forta de munca, tara noastra fiind urmata, in topul Eurostat, de Bulgaria si Slovacia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )