Libnet.ro
UNICEF

11:00

Care sunt cele mai smart orase din Romania. Capitala are de suferit la acest capitol

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai smart orase din Romania. Capitala are de suferit la acest capitol

Asociatia Romana pentru Smart City ARSCM) a realizat un studiu despre infrastructura smart din Romania si despre cele mai dezvoltate orase de la noi din tara, clasificandu-le pe acestea intr-un top. Bucurestiul nu este pe primul loc. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai sanatoase banane: verzi, galbene sau cu pete maronii...

Sunt persoane care prefera bananele verzi, insa altii prefera dulceata si aroma lor cand ajung sa fie mai coapte. Dar ele difera si au diferite beneficii asupra organismului. Astfel, bananele verzi.

incet, dar sigur, romanii isi schimba preferintele auto: Vanzarile de autoturisme ecologice s-au dublat! Care sunt cele mai cumparate marci

Ignorate pana acum, masinile electrice au inceput sa atraga atentia romanilor. in primele 7 luni ale acestui an, ponderea autoturismelor ecologice in vanzarile auto totale din tara noastraa ajuns la.

Boala CUMPLITA de care SUFERA una dintre cele mai indragite femei din Romania. Strigatul ei de AJUTOR i-a ULUIT pe fani: Dupa atata DURERE, am CLACAT...

Andreea Raicu a socat pe toata lumea cand a dezvaluit, acum cateva saptamani, ca a suferit de depresie. De atunci, vedeta a povestit de mai multe ori prin ce stari a trecut si cum a reusit sa se salveze,.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Care e situatia in marile orase din Romania si cat se mai poate circula in Bucuresti!

Exista toate sansele ca, in curand, sa nu mai vedem pe strazi masinile pe motorina. Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat.

Cat de prost stau orasele din Romania in cursa smart city

Majoritatea oraselor dezvoltate din Romania nu investesc suficient in solutii Smart City, desi fonduri exista. Mai jos poti vedea care sunt cele mai codase orase la acest capitol. Cu toate ca solutiile de tip Smart City le-ar putea imbunatatii vietile cetatenilor, orasele din tara noastra nu se ingramadesc sa le implementeze. Orasul care se poate [].

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

Utile: Zaharul, nlocuitorii si ndulcitorii: care sunt cei mai buni; Super puterile unui aliment detestat de multi, desi este unul dintre cele mai nutritive din lume; Iod: semne ca ai deficit

Simptome usoare care ascund afectiuni serioase. Una dintre aceste afectiuni este sindromul de tunel carpian. Poate ca numele. Asa tratezi corect matreata! Pentru a trata matreata, este bine sa stii care este forma cu care te confrunti. Terapia matretii include sampoane care contin medicamente antimicotice.

FOTO A inceput constructia Autostrazii gazului BRUA, unul din cele mai mari proiecte de infrastructura din Romania

Judetul Timis beneficiaza de unul dintre cele mai mari proiecte de insfrastructura din Romania. Transgaz a inceput lucrarile de montaj la primele conducte din proiectul BRUA, pe santierul din zona Recas.

Ce specialisti IT sunt tot mai cautati n firmele din toata lumea

Un studiu international, realizat si in Romania, releva care sunt domeniile sectorului de tehnologie a informatiei si comunicatii ITC) care au in prezent cea mai mare cautare in firme.

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )