Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment. Telenovela Vulpita, de la Acces Direct, audiente uriase si in stare de urgenta

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment. Telenovela Vulpita, de la Acces Direct, audiente uriase si in stare de urgenta

Topul audientelor show-urilor de divertisment in luna martiea fost dominat de doua productii diametral opuse:Romanii au talent, de la Pro TV,siAcces Direct, de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Vin zile rele pentru aceste zodii! Care sunt cele mai afectate zodii

Nativii unei zodii realizeaza astazi ca stau destul de prost la capitolul fericire in aceasta perioada, relatiile lor sunt mediocre, iar veniturile lor au scazut considerabil. Anumiti nativi vor trebuie sa evite sa ia decizii la nervi.

Presedintele LaLiga nu ia in calcul anularea campionatului - Care sunt cele trei scenarii pentru reluarea meciurilor

Presedintele LaLiga, Javier Tebas, a asigurat marti ca anularea campionatului din Spania nu este o optiune, in ciuda faptului ca tara este puternic afectata de pandemia de coronavirus. Oficialii din fotbalul spaniol studiaza impreuna cu UEFA cand s-ar putea relua meciurile, iar Tebas a venit cu urmatoarele propuneri: 29 mai, 6-7 iunie sau 28 iunie.

VIDEO Cum faci o masca acasa si care sunt cele mai bune materiale, de la sac de aspirator la tricou

Desi nu-ti ofera protectie 100%, o masca confectionata de tine acasa este, totusi, mai buna decat nicio metoda de protejare. Principalul atu e ca ii poate proteja pe ceilalti de.

Ce joburi de acasa sunt cele mai cautate acum in Romania

Jumatate din luna martie a fost sub semnul starii de urgenta, dar si a somajului tehnic. Acum avem cateva date si despre ce joburi de-acasa au fost mai populare in prima luna de.

COVID-19. Care sunt cele mai afectate judete de raspandirea virusului. Cate cazuri inregistreaza Dambovita

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare Nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 1. 600 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

Acad.prof.dr. Adrian Restian: in viroze, odihna si hidratarea sunt cele mai la indemana mijloace de prevenire si tratament

In aceasta perioada, organismul nostru trebuie sa faca fata unei noi provocari aceea de a ne mentine sanatosi in fata amenintarii aduse de noul coronavirus. Acad. prof. dr. Adrian Restian, medic de familie, face citeva recomandari in acest sens.

Sfat de sanatate. Cele mai frecvente cauze ale infertilitatii

Greutatea afecteaza fertilitatea atat la femei cat si la barbati. Ginecologul Erna Stoian a vorbit la rubrica Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea, despre cele mai dese probleme medicale care duc la infertilitate. Mare atentie si alimentatia joaca un rol esential cand vorbim de obtinerea unei sarcini. Spre exemplu, vegetarienii pot intampina dificultati in conceperea unui copil.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Preturile locuintelor din Grecia si Romania, cele mai mari scaderi din UE intre 2007 si 2019

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in perioada cuprinsa intre trimestrul patru 2007 si trimestrul patru 2019, exceptie facand doar sase state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost.

Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Vizionarea de filme este una din solutiile de a iesi din rutina izolarii. Mai mult decat oricand consumul online de productii cinematografice a atins noi recorduri. Iata o lista cu cele mai vizionate filme, pe ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )