Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vin zile rele pentru aceste zodii! Care sunt cele mai afectate zodii

Antena3 Antena3,
Vin zile rele pentru aceste zodii! Care sunt cele mai afectate zodii

Nativii unei zodii realizeaza astazi ca stau destul de prost la capitolul fericire in aceasta perioada, relatiile lor sunt mediocre, iar veniturile lor au scazut considerabil. Anumiti nativi vor trebuie sa evite sa ia decizii la nervi. continuă pe Antena3

Guvernul a adoptat OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare

Guvernul a adoptat in sedinta de joi OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare, pe perioada starii de urgenta.

MINISTRUL AGRICULTURII, MESAJ PENTRU FERMIERI: Toti cei care sunt sanatosi au responsabilitatea de a iesi la camp

Toti cei care sunt sanatosi au acum responsabilitatea de a iesi la camp pentru ca este posibil ca, in toamna, sa consumam mai multe produse romanesti decat din import, scrie duminica ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pe pagina sa de Facebook.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

Indemnizatia pentru cresterea copilului care expira pe perioada starii de urgenta se prelungeste automat - ministrul Muncii

Indemnizatiile pentru cresterea copilului care expira in perioada starii de urgenta se prelungesc automat pana la finalul acesteia, anunta ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

COVID-19 |Indemnizatia pentru cresterea copilului care expira se va prelungi automat pe perioada starii de urgenta

Indemnizatiile pentru cresterea copilului care expira pe perioada starii de urgenta se prelungesc automat pana la finalul acesteia, a transmis, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, pe contul sau de Facebook.

Violeta Alexandru anunta ca indemnizatiile pentru cresterea copilului care expira pe perioada starii de urgenta se prelungesc automat

Indemnizatiile pentru cresterea copilului care expira pe perioada starii de urgenta se prelungesc automat pana la finalul acesteia, a transmis, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, pe contul sau de Facebook.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )