Libnet.ro
UNICEF

17:30

COVID-19. Care sunt cele mai afectate judete de raspandirea virusului. Cate cazuri inregistreaza Dambovita

Adevărul Adevărul,
COVID-19. Care sunt cele mai afectate judete de raspandirea virusului. Cate cazuri inregistreaza Dambovita

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare Nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 1. 600 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Cele mai afectate judete sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brasov - 117, Constanta - 111, in timp ce in Capitala sunt 505 cazuri. in Harghita nu exista niciun caz de coronavirus, in timp ce Salaj si Tulcea sunt printre judetele cel mai putin afectate, cu 6 cazuri de imbolnavire.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

Bilantul pandemiei de coronavirus la nivel mondial. Care sunt cele mai afectate tari

Aproape 50. 000 de oameni au murit, la nivel mondial, din cauza pandemiei de coronavirus. Mai exact, este vorba despre 45. 371 de decese pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent 905. 279 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

10 motoare diesel care nu se strica niciodata

Care sunt cele mai fiabile motoare diesel din lume? Noi am intocmit un clasament fara a avea pretentia ca este perfect. Cert este ca aceste motoare au fost utilizate de zeci de milioane de clienti pe intreg.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

Tara din Europa care are cele mai multe persoane testate si unde stiinta are prioritate in fata politicii

Islanda mizeaza pe depistarea contracronometru a contactilor unei persoane confirmate pozitiv pentru a lupta impotriva raspandirii coronavirusului in mica tara insulara, dar si pe stiinta. Cei situati in fruntea luptei sunt autoritatile civile si oamenii de stiinta, care coordoneaza raspunsurile, in timp ce politicienii au o prezenta secundara.

Cele mai de succes sisteme educationale din lume. Ce le face atat de performante

Educatia este unul dintre domeniile cele mai importante ale societatii. Unele state au investit in sisteme educationale deosebit de eficiente. Trei dintre acestea sunt considerate un adevarat etalon al educatiei mondiale si un model de urmat.

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori.

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )