Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Care sunt cele mai valoroase marci romanesti

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai valoroase marci romanesti

Valoarea insumata a primelor 50 de branduri romanesti a crescut cu 17 la suta fata de anul trecut, a. continuă pe România Liberă

HOROSCOP. Ele sunt cele mai pasionale zodii. Nu le poti stinge focul din inima

Aceste trei zodii sunt mante de pasiune si ar face orice pentru a atinge placerea pe care si-o doresc. HOROSCOP BERBEC - Esti in semn cardinal de foc din toate punctele de vedere. Pasiunea ta este.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat ca, joi, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Romanii vor simti din plin caldura, deoarece indicele de confort termic, temperatura-umezeala ITU), va atinge si.

Companiile care invart cei mai multi bani in piata. in care ai incredere?

Brandurile straine domina piata locala, dar avem si noi branduri romanesti puternice, a caror valoare creste de la an la an. Ce s-a schimbat anul acesta? Valoarea celor mai puternice 10.

Proprietatile de lux se vand cu 4.000 - 7.000 euro/mp, mai scump decat inaintea crizei finciare. Care sunt cele mai cautate zone

Proprietatile de lux au luat avant in perioada 2012-2016 si au atins recent apogeul, ajungand sa fie vandute la preturi cuprinse intre 4. 000 si 7. 000 de euro pe metrul patrat, arata datele unei companii de consultanta imobiliara.

Cele mai valoroase companii de pe piata din Romania: Noile cifre arata arata ca lider incontestabil este DACIA, BCR pierde teren, companiile de stat CFR, CEC, Tarom, TVR sunt in cadere libera

Cele mai tari 50 de branduri romanesti au atins o valoare totala de 5 miliarde de euro. Dacia este lider, generand 1. 320 milioane euro, in crestere cu 6% fata de anul trecut, urmata de Emag si.

Financial Times: Tensiunile franco-germane complica o cursa pentru cele mai inalte functii in UE

Numirea unui presedinte al Comisiei este un proces complex, care necesita o majoritate calificata a liderilor nationali ai UE - care nominalizeaza un candidat - si o majoritate in Parlamentul European, pentru a le aproba. Franta si Germania nu-si pot impune vointa, dar drept cele mai mari doua state membre, ideea ca ele sa fie depasite la vot este de neconceput, scrie Financial Times, citat de Rador.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accident

Doi politisti intra cu masina intr-un copac: Primul: - Ba uite in ce fel e masina, e zob. Al doilea: - Da ba, dar priveste partea buna. Primul: - Care? Al doilea: - O sa fim.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste. isi gasesc cu greu jumatatea

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare. Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba.

ADRIAN STANESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: Apartamentele cu doua camere - cele mai cautate de clientii care vor o locuinta

Apartamentele cu doua si trei camere raman, de departe, cele mai cautate de catre clientii care vor sa isi achizitioneze o locuinta, prezenti la ultima editie a Targului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima editie a Targului Imobiliarium, care s-a desfasurat in perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenti aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numarul fiind in crestere comparativ cu editia precedenta.

Orban, la 29 de ani de la mineriada: Autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, la 29 de ani de la mineriada, autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat, iar violentele de la protestul din 10 august au aratat ca scenariul poate fi reluat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )