Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cle mai bune companii aeriene europene

Antena3 Antena3,
Care sunt cle mai bune companii aeriene europene

Website ul Skytrax efectueaza in fiecare an topul celor mai bune companii aeriene din lume. Acest top este bazat pe parerile a 19. 87 milioane de calatori din 105 tari diferite, iar parametrii studiului acopera to. continuă pe Antena3

Romanii au prins gustul croazierelor. Care sunt cele mai cautate destinatii si ce tarife au

Romanii au prins gustul croazierelor, astfel ca de la an la an tot mai multi turisti pleaca in acest gen de vacante. Cele mai cautate croaziere raman cele care au ca si itinerariu Marea Mediterana, unde preturile incep de la 400 de euro/persoana sau.

Yahoo mail: Iata care sunt cele mai folosite 10 parole

Yahoo a fost tinta unui atac al unui grup de hackeri, acestia furand datele personale a 453. 000 de utilizatori. Un programator care a observat furtul de date a facut o analiza a parolelor celor peste 400. 000 de.

VIDEO Donald Trump ne arata care sunt cele mai violente jocuri video

Ignorand complet toate studiile care nu au gasit vreo corelatie intre violenta din jocuri video si tendintele agresive din lumea reala, Donald Trump a prezentat un colaj video cu cele mai violente jocuri. in urma celui mai recent atentat dintr-o scoala americana, presedintele Statelor Unite s-a straduit, mai mult decat de obicei, sa ne convinga [].

Performanta remarcabila a unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc. Totodata, datorita rezultatelor obtinute la numeroasele testari, a fost admis si in programul de antrenament al unei cunoscute companii aeriene, unde va si lucra dupa absolvirea studiilor.

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: A avut si vremuri mai bune!

Co-proprietarul actual al Realitatea TV recunoaste ca a semnat un contract cu SOV si a explicat cum a ajuns sa detina televiziunea. A avut si vremuri mai bune Sorin, ca sa fiu dragut. Timpul trece si nu ne.

Zodiile de femei care fac minuni in dormitor! Sunt cele mai pricepute in taina amorului

Nativele a patru zodii sunt capabile sa cucereasca orice barbat oricand si sunt cele mai pricepute in taina amorului. Iata care sunt zodiile de femei pe care orice barbat le doreste in dormitor: FEMEIA.

Performanta unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc.

Surse de vitamina D mai bune decat puterea soarelui. Cele mai importante alimente care ajuta organismul iarna

Studiile de specialitate arata ca ne putem incarca organismul cu vitamina D doar prin simpla expunere la soare. in perioadele in care lumina soarelui este mai slaba, vitamina esentiala corpului uman poate fi extrasa dintr-o serie de alimente, in cantitati chiar mai mari decat in lumina solara.

Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii

Remediile din plante te ajuta sa tratezi afectiunile respiratorii si sa mentii totodata sanatatea plamanilor. Au proprietati expectorante, relaxeaza musculatura tractului respirator superior si ajuta sistemul imunitar, datorita antioxidantilor pe care ii contin.

Cele mai bune idei de fototapet pentru baruri si cafenele

Atunci cand alegi sa personalizezi un spatiu cu fototapet cu siguranta pui accent pe mai multi facto.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )