Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: A avut si vremuri mai bune!

Antena3 Antena3,
 Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: A avut si vremuri mai bune!

Co-proprietarul actual al Realitatea TV recunoaste ca a semnat un contract cu SOV si a explicat cum a ajuns sa detina televiziunea. A avut si vremuri mai bune Sorin, ca sa fiu dragut. Timpul trece si nu ne. continuă pe Antena3

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: Cum s-a negociat preluarea Realitatea si ce acte au fost semnate (VIDEO)

Cozmin Gusa, coproprietar al postului Realitatea, a intervenit telefonic pentru B1TV dupa interviul oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei si a raspuns afirmatiilor facute de Sorin Ovidiu Vintu.

Sorin Ovidiu Vintu: Escrocii de Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu nu au detinut niciodata Realitatea / Replica lui Schwartzenberg: Sper sa moara acasa

Sorin Ovidiu Vintu a oferit un interviu, din inchisoare, jurnalistei B1TV Sorina Matei, in care a vorbit despre postul de televiziune Realitatea TV, afirmand ca acest trust de presa nu a fost niciodata in proprietatea lui Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu, ci a ramas al lui.

Sorin Ovidiu Vintu: Escrocii de Elan Schwartzenberg si Cozmin Gusa nu au detinut niciodata Realitatea. Reactia lui Elan: Sper sa moara acasa

Intr-un interviu pentru postul de televiziune B1TV, controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, aflat in inchisoare, a facut mai multe dezvaluiri despre Realitatea TV si relatiile postului cu Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu.

Sorin Ovidiu Vintu: Escrocii de Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu nu au detinut niciodata Realitatea (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu din inchisoare pentru jurnalista B1TV Sorina Matei. Omul de afaceri a vorbit despre postul de televiziune Realitatea TV si a tinut sa precizeze ca acest.

Sorin Ovidiu Vintu, declaratie incredibila despre Realitatea TV. Cui a apartinut postul, de fapt

Sorin Ovidiu Vintu afirma ca Realitatea TV nu a fost niciodata in proprietatea lui Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu, ci a ramas a lui. in momentul in care statul roman a pornit.

Sorin Ovidiu Vintu: Procurorul DNA a stabilit ca Gusa, Pacurariu si Schwartzenberg sunt escroci. Dar tin dosarul sa se prescrie pentru ca postul serveste interese (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a afirmat intr-un interviu acordat in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei ca procurorul DNA a stabilit in urma unei plangeri depuse de el ca postul Realitatea TV a fost furat.

Elan Schwartzenberg, replica DURA pentru Sorin Ovidiu Vantu, dupa ce a fost numit escroc: SPER SA MOARA ACASA

Schimb de replici halucinant intre Sorin Ovidiu Vintu si Elan Schwartzenberg. intr-un interviu acordatdin inchisoare jurnalistei B1TV Sorina Matei, Sorin Ovidiu Vintu l-a numit pe Elan Schwartzenberg.

Sorin Ovidiu Vintu, despre un regret privind activitatea sa din presa: Un om ca Basescu trebuia distrus. Si am avut prea mult fair-play si nu am facut-o (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate Sorinei Matei ca regreta ca el ca om de presa, numit si mogul, nu l-a distrus pe fostul presedinte Traian Basescu.

Sorin Ovidiu Vintu, INTERVIUL INTEGRAL oferit in exclusivitate pentru Sorina Matei: Despre Realitatea TV, Sebastian Ghita, Traian Basescu, SRI, prabusirea FNI si viata dupa gratii (VIDEO)

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu de dupa gratii jurnalistei B1TV Sorina Matei. Sorin Ovidiu Vintu a oferit numeroase informatii despre Realitatea TV si.

Sorin Ovidiu Vintu, dezvaluiri despre Traian Basescu: Cum sa nu distrugi un dobitoc?

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sustine ca fostul presedinte Traian Basescu trebuia distrus pentru ca era un sef de stat care facea rau tarii. Greseala noastra a constant in faptul ca nu am mers.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )