Libnet.ro
UNICEF

05:30

Care sunt companiile scutite de la plata unei parti din cota de certificate verzi. Ministrul Economiei: Daca primesti acest ajutor, ce faci tu ca sa devii competitiv?

Adevărul Adevărul,
Care sunt companiile scutite de la plata unei parti din cota de certificate verzi. Ministrul Economiei: Daca primesti acest ajutor, ce faci tu ca sa devii competitiv?

Un numar de 37 de companii, printre care OMV Petrom, Alro, Elsid, Lafarge Ciment Romania, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal si Azomures, au beneficiat in acest an de schema de ajutor de stat prin care au fost scutite de la plata unei parti din numarul de certificate verzi aferent cotei obligatorii. continuă pe Adevărul

Ministerul Economiei scuteste 37 de companii de la plata unei parti din cota de certificate verzi

Un numar de 37 de companii, printre care OMV Petrom, Alro, Elsid, Lafarge Ciment Romania, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal si Azomures, au beneficiat in acest an de schema de ajutor de stat prin care au fost scutite de la plata unei parti din numarul.

Ministerul Economiei a publicat lista marilor consumatori de energie care sunt exceptati de la plata certificatelor verzi/ Printre ele se afla si Lafarge Ciment Romania, companie care a fost condusa de actualul ministru

Ministerul Economiei a transmis presei lista celor 37 de companii beneficiare de ajutorul de stat prin HG 495/2014. Printre ele se afla si Lafarge Ciment Romania SA, compania condusa pana de curand de Costin Grigore Borc, actualul ministru al economiei. Borc a lucrat in companie timp de 15 ani, iar din 2013 pana la numirea in functia de ministru, a fost director general. HotNews. ro a aratat astazi prin articolul Razboiul preturilor la energia electrica ca IMM-urile trebuie sa plateasca facturi la energie mai mari, suportand schema de sprijin pentru marii consumatori. Vezi care sunt companiile care primesc ajutor de stat.

SIE vrea spioni cu licenta si face recrutari la Universitatea din Bucuresti: care sunt conditiile minime pentru un job in serviciul secret

Universitatea din Bucuresti anunta pe pagina sa de Facebook ca Serviciul de Informatii Externe organizeaza marti, la Facultatea de Drept, o prezentare a a oportunitatilor de angajare oferite de institutie. SIE explica si care sunt datele pe care trebuie sa le aiba un tanar, pentru angajarea in domeniul operativ: sa aiba diploma de licenta, maximum 35 de ani si disponibilitatea de a lucra in strainatate.

Tatal unei victime din Colectiv: 60! E o lista a celor ucisi fie de focul din club, fie de coruptie

Narcis Hogea, tatal celei de-a 60-a persoane decedate in urma incendiului din Colectiv - Alex Hogea, care a murit la 19 ani -, spune ca lista victimelor acestei tragedii este una a durerii, provocata fie de focul din club, fie de coruptia si orgoliul.

Buget 2016: Cheltuielile de personal urca la 7,7% din PIB, incluzand toate cresterile salariale pentru bugetari decise. Care sunt riscurile de care se teme Guvernul

Cheltuielile de personal vor fi de 7,7% din produsul intern brut in anul 2016, mai mari decat in 2015, confirm proiectului de buget pe anul 2016 propus, vineri, de Ministerul Finantelor Publice. Guvernul are in vedere si riscurile interne de ordin legislativ in anul 2016.

GiftBooks.ro Care sunt cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru copii?

Cel mai pretios cadou pentru copiii de toate varstele este cunoasterea si de aceea am selectat, in cele ce urmeaza, 10 titluri din lecturile adresate copiilor de la 8 ani in sus, potrivite pentru a le mentine pofta de lectura pe perioada vacantei de iarna.

Care sunt cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru copii?

Cel mai pretios cadou pentru copiii de toate varstele este cunoasterea si de aceea am selectat, in cele ce urmeaza, 10 titluri din lecturile adresate copiilor de la 8 ani in sus, potrivite pentru a le mentine pofta de lectura pe perioada vacantei de iarna.

Cristian Preda: Care sunt instrumentele pe care Europa si Romania le au la dispozitie pentru iesirea din crize? Plus: Dragnea condamnat, Blaga mai degraba tace decat vorbeste, Gorghiu cand vorbeste spune enormitati

Europarlamentarul Cristian Preda sustine, intr-un interviu pentru Hotnews, ca estul estepanicat din lipsa experientei relevantein ceea ce priveste cele doua crize europene majore: terorismul si migratia. Dragnea este condamnat, Blaga mai degraba tace decat vorbeste si Gorghiu spune enormitati, mai sustine europarlamentarul cand vine vorba despre criza politica de la Bucuresti. Si atunci care este solutia sanatoasa? Deja avem o Europa cu doua viteze, pericolul este sa avem doua Europe, apreciaza europarlamentarul. Ce ar insemna o rupere a Marii Britanii de Europa si in ce masura ne complacem in cultura Europei cu doua viteze?.

Utile: Ce se intampla daca bei doar o doza de energizant pe zi; Oregano, condimentul medicament; Ghid medical pentru gravide! Care sunt simptomele ce nu trebuie neglijate in cele noua luni de sarcina

Consecintele ignorarii afectiunilor renale sunt extrem de grave. Iata cum se manifesta!Boala renala cronica, desi este una silentioasa, fara simptome. Cum sa iti pregatesti organismul pentru iarna. Iarna este sezonul racelilor si al gripelor, de aceea este foarte important sa stii cum sa te protejezi de ele si cum.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )