Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministerul Economiei scuteste 37 de companii de la plata unei parti din cota de certificate verzi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Economiei scuteste 37 de companii de la plata unei parti din cota de certificate verzi

Un numar de 37 de companii, printre care OMV Petrom, Alro, Elsid, Lafarge Ciment Romania, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal si Azomures, au beneficiat in acest an de schema de ajutor de stat prin care au fost scutite de la plata unei parti din numarul. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt companiile scutite de la plata unei parti din cota de certificate verzi. Ministrul Economiei: Daca primesti acest ajutor, ce faci tu ca sa devii competitiv?

Un numar de 37 de companii, printre care OMV Petrom, Alro, Elsid, Lafarge Ciment Romania, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal si Azomures, au beneficiat in acest an de schema de ajutor de stat prin care au fost scutite de la plata unei parti din numarul de certificate verzi aferent cotei obligatorii.

Ministerul Economiei a publicat lista marilor consumatori de energie care sunt exceptati de la plata certificatelor verzi/ Printre ele se afla si Lafarge Ciment Romania, companie care a fost condusa de actualul ministru

Ministerul Economiei a transmis presei lista celor 37 de companii beneficiare de ajutorul de stat prin HG 495/2014. Printre ele se afla si Lafarge Ciment Romania SA, compania condusa pana de curand de Costin Grigore Borc, actualul ministru al economiei. Borc a lucrat in companie timp de 15 ani, iar din 2013 pana la numirea in functia de ministru, a fost director general. HotNews. ro a aratat astazi prin articolul Razboiul preturilor la energia electrica ca IMM-urile trebuie sa plateasca facturi la energie mai mari, suportand schema de sprijin pentru marii consumatori. Vezi care sunt companiile care primesc ajutor de stat.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1897 seconds )