Libnet.ro
UNICEF

12:16

SIEGFRIED MURESAN: Klaus Iohannis, singurul care are experienta necesara pentru a fi presedintele Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Klaus Iohannis, singurul care are experienta necesara pentru a fi presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidentiale care are experienta necesara pentru a fi presedintele Romaniei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PNL Neamt, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Klaus Iohannis calca stramb! Acesta a gafat in timpul discursului prezentat inainte de reuniunea Consiliului European. Ce a putut sa spuna presedintele Romaniei si cum a ajuns aproape de un scandal diplomatic cu presedintia franceza? Klaus Iohannis, gafa monumentala la Bruxelles Presedintele Romaniei a facut o gafa uriasa chiar inainte de reuniunea Consiliului European. Klaus .

PSD raspunde provocarii lansate de Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei

Partidul Social Democrat a raspuns, joi, provocarii lansate de presedintele Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei. Social-democratii au distribuit si clipul video postat de Klaus Iohannis pe Facebook in care citeste dintr-o carte a lui Andrei Mihailescu.

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Daca se ramane pe acest acord, romanii sunt foarte bine protejati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, ca, in perspectiva Brexit-ului, romanii vor fi foarte bine protejati prin noul acord la care au ajuns Uniunea Europeana si Marea.

KLAUS IOHANNIS: Viitorul buget al UE ar trebui sa fie unul corespunzator

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca viitorul buget multianual al Uniunii Europene ar trebui sa fie unul corespunzator, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis, intalnire cu Ursula von der Leyen. Vrea o femeie pentru functia de comisar european

Viitorul comisar european trebuie sa fie o persoana integra, care are cunostintele necesare pentru acest post, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la.

Klaus Iohannis: Un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european. O sa ma opun ferm la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european, in contextul in care nu va avea niciun rol in viitoarea Comisie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )