Libnet.ro
UNICEF

06:15

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Playtech Playtech,
Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si . continuă pe Playtech

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Cele mai frumoase locuri din Turcia. 19 destinatii dintr-o tara plina de frumuseti

Turcia este o tara situata pe doua continente: 97% din suprafata acesteia se afla in Asia, iar un procent de numai 3 % se afla in Europa. Peisajul acesteia cuprinde plaje si munti. Aceasta a fost mereu ca o poarta de acces dintre Europa si Asia. 19 destinatii frumoase din Turcia Faptul ca este un .

Cunoasterea clientelei, Episodul 3: Care sunt fraudele cel mai des intalnite pe care le previn bancile?

In episoadele anterioare am discutat despre ce inseamna procesul de cunoastere a clientelei si despre legislatia care il reglementeaza. Toate aceste masuri sunt luate pentru prevenirea fraudelor financiare, a spalarii banilor prin institutiile financiare, dar si pentru combaterea finantarii terorismului. Despre cele mai frecvente metode de fraudare discutam in acest episod.

Publicatie online independenta unde poti gasi cele mai importante stiri din presa de azi

In urma cu cateva secole, primele publicatii de stiri din Europa isi faceau pentru prima oara simtita prezenta pe scena internationala. Pe atunci, schimbul de informatii era lacunar si solicita un interval mai lung de transmitere decat de obtinere propriu-zisa. Cu pasi marunti, societatea s-a schimbat in ceea ce vedem azi un flux de informatii nemaiintalnit care isi schimba directia de la secunda la secunda, in functie de scopul pentru care acestea au fost generate.

FOTO Cum arata si cu ce se ocupa cele mai frumoase fetite din lume

Frumusetea e in ochii celui care priveste, spune un proverb. Daca pentru unele persoane, o fizionomie frumoasa consta in buze pline si un par bogat, pentru altele un aspect fizic placut nu inseamna neaparat trasaturi simetrice si perfecte. Acestia sunt considerati unii dintre cei mai frumosi copii din lume.

Romania, tara europeana care a suferit, in 2019, cele mai mari pagube produse de incendii in zonele protejate

Romania a fost, cu 73. 444 ha de suprafata afectata de incendii, tara care a suferit cele mai mari pagube produse in zonele protejate in 2019, releva un raport al Comisiei Europene potrivit caruia 2019 a fost anul cu cele mai dezastruoase efecte ale incendiilor de padure pe plan mondial din istoria recenta, in care au ars peste 400. 000 de hectare de teren natural european.

Cele mai bune clatite cu miere si nuci. Ingredientele secrete folosite de Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu are retete care sunt foarte apreciate de catre toate gospodinele din tara. Acesta prefera sa recomande retete romanesti usor de preparat de catre oricine. Cele mai bune clatite cu miere si nuci Juratul de la Chefi la cutite are o experienta de aproximativ doua decenii in bucatarie, devenind unul dintre cei mai .

Pandemia de COVID-19. UE aloca 100 de milioane de euro pentru cumpararea si distribuirea de teste rapide. Situatia la zi in cele mai afectate tari din Europa

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa aloce 100 de milioane de euro in vederea cumpararii si distribuirii de teste rapide antigenice) de depistare a infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2, a anuntat miercuri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen, care catalogat situatia drept foarte grava, transmite AFP.

Efectele pandemiei: Carrefour raporteaza cele mai mari vanzari din ultimii douazeci de ani

Carrefour, cel mai mare retailer european, a raportat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia, transmite Reuters citat de Agerpres.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesorii. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )