Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care sunt grupele de varsta cele mai afectate de coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Care sunt grupele de varsta cele mai afectate de coronavirus in Romania

Coronavirusul a ucis 24 de persoane pe teritoriul Romaniei, pana in momentul de fata. continuă pe Antena3

De ce Germania are cea mai mica rata a mortalitatii dintre primele zece tari cele mai afectate de coronavirus

Germania mizeaza pe detectarea precoce a noului coronavirus, crescand numarul testelor la 500. 000 pe saptamana. Aceasta practica ajuta intr-o oarecare masura la mentinerea numarului de decese la un nivel relativ scazut, afirma directorul Institutului de Virusologie din cadrul Spitalului Charite de la Berlin.

Spania, unul dintre cele mai afectate state de COVID-19, introducea primele restrictii in 14 martie, desi inregistra decese din 6 martie. Pe 8 martie, in Madrid era organizat un mars cu 120.000 de oameni (FOTO, VIDEO)

Spania resimte din plin pandemia de COVID-19, fiind al doilea stat european si al patrulea de pe glob la nivel de decese inregistrate, cu aproape 3. 000 de pacienti care si-au gasit sfarsitul in spitalele.

Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc. Cele mai cunoscute amante care au facut furori printre sportivi

De multe ori, fotbalistii au parte de meciuri si in afara terenului, iar relatiile extraconjugale tin capul de afis mai ceva ca un derby pe gazon. Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc sunt legate de amante, dar si de colegialitatea unora dintre fotbalisti, care au avut grija si de consoartele coechipierilor. Ca deh, fotbalul e .

Coronavirus: Testul Discovery, sau cele patru tratamente care sunt evaluate in prezent in Europa

Un important test clinic a fost lansat pentru patru tratamente experimentale impotriva coronavirusului in mai multe tari europene. Ce implica aceste teste la scara mare si care sunt sperantele de a gasi un tratament pentru Covid-19, intr-un grupaj realizat de agentia France-Presse.

Bilantul pandemiei a ajuns la aproape 27.000 morti la nivel mondial. Cele mai multe infectii sunt in SUA: peste 100.000

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26. 819 morti pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent peste 585. 000 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

In Bucuresti sunt 188 de persoane confirmate cu coronavirus, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 2, respectiv 116, a anuntat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Primaria Capitalei.

Coronavirus: SUA au cele mai multe cazuri raportate din lume

Statele Unite au depasit joi Italia si China si au devenit tara cu cele mai multe cazuri raportate de infectare cu noul coronavirus din lume, anunta AFP citand New York Times.

Care sunt afacerile detinute de Mohammad Murad care au fost inchise in perioada epidemiei de coronavirus

Mohammad Murad a venit in Romania in 1982 din Liban ca sa studieze medicina si a ajuns dupa 30 de ani sa fie unul dintre cei mai mari hotelieri din tara. El spune ca veniturile celor sase unitati de cazare din lantul Phoenicia pe care antreprenorul le detine pe litoral se situeaza intre 15 si .

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Ministrul Sanatatii a demisionat, joi dimineata, in plina criza de coronavirus in Romania. Desi a spus ca isi doreste sa schimbe multe in acest sistem, pandemia pare sa ii fi dat planurile peste cap si iata ca a ajuns sa renunte la functie. UPDATE: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui. Aproape .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )