Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

Hotnews Hotnews,
 Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

In Bucuresti sunt 188 de persoane confirmate cu coronavirus, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 2, respectiv 116, a anuntat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Primaria Capitalei. continuă pe Hotnews

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

PMP cere Guvernului 5 masuri pentru protectia medicilor si a personalului auxiliar din spitale. Tomac: Cele mai pretioase resurse pe care Romania le are in lupta cu virusul necrutator

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului sa ia masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical din Romania, arata o scrisoare transmisa de eurodeputatul Eugen Tomac prim-ministrului.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 576 Numar record de cazuri confirmate intr-o singura zi: 143 73 de pacienti, vindecati

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 576, cu alte 143 de cazuri noi, potrivit raportarii oficiale de luni de la ora 13. Este cel mai mare numar de imbolnaviri anuntate intr-o zi de la aparitia COVID-19 in Romania. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 5 ani si 76 de ani. La terapie intensiva, in acest moment sunt internati 15 pacienti, din care 7 in stare grava. incepand de duminica, in Romania au fost inregistrate patru decese din cauza coronavirusului.

Primarul Sectorului 1: Avem cele mai multe spatii de carantina din Bucuresti

Daniel Tudorache a afirmat ca Sectorul 1 are cele mai multe spatii de carantina pentru suspectii de coronavirus. Mai precis, edilul a spus ca in acest sector sunt 600 de locuri, in contextul in care in.

COVID-19 in sanul BOR. Doi preoti, doi diaconi si alti angajati ai unei biserici din Sectorul 2 din Capitala, confirmati pozitiv

Se confrima mai multe cazuri de COVID-19 in sanul Bisericii Romane. Doi preoti, doi diaconi si alti angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost testati pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre un.

TAROM suspenda toate zborurile interne, dar si mai multe curse externe. Cat dureaza masura de urgenta

Anunt important pentru cei care aveau programate zobruri in perioada imediat urmatoare. TAROM a anuntat ca suspenda toate zborurile interne dar si cele spre si dinspre Franta si Germania. Decizia vine dupa ce au fost impuse noi restrictii pentru a limita raspandirea infectarii cu Covid-19, relateaza stirileprotv. ro. De cand intra in vigoare aceasta masura Printr-un .

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc. Cele mai cunoscute amante care au facut furori printre sportivi

De multe ori, fotbalistii au parte de meciuri si in afara terenului, iar relatiile extraconjugale tin capul de afis mai ceva ca un derby pe gazon. Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc sunt legate de amante, dar si de colegialitatea unora dintre fotbalisti, care au avut grija si de consoartele coechipierilor. Ca deh, fotbalul e .

Nelu Tataru: Testarea persoanelor din Bucuresti va incepe cu personalul medical

Aplicarea testelor pentru noul coronavirus va incepe cu Bucurestiul si se va face in mai multe etape, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Acesta a subliniat ca va avea.

Radu Tudor: Aceasta este una dintre cele mai ample operatiuni fakenews generate de Rusia

Stiu ca Facebook, spre deosebire de Twitter sau alte instrumente de comunicaresocializare, aduna la un loc mai multe persoane manipulatemanipulabile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )