Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Playtech Playtech,
UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Ministrul Sanatatii a demisionat, joi dimineata, in plina criza de coronavirus in Romania. Desi a spus ca isi doreste sa schimbe multe in acest sistem, pandemia pare sa ii fi dat planurile peste cap si iata ca a ajuns sa renunte la functie. UPDATE: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui. Aproape . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a cerut sa se permita autoritatilor locale o flexibilizare a cheltuielilor

Guvernul discuta, in sedinta de joi, o rectificare bugetara, iar premierul Ludovic Orban a cerut sa se permita autoritatilor locale o flexibilizare a cheltuielilor, avand in vedere platile ce le-au facut pentru limitarea efectelor sociale ale crizei generate de coronavirus.

Culise. Orban i-a cerut demisia lui Costache. Ce i-a reprosat premierul

Premierul Ludovic Orban i-a cerut demisia ministrului Sanatatii, sustin surse politice pentru Adevarul. Principalul repros: Costache nu a luat masuri din timp pentru a asigura protectia medicilor, in conditiile in care a fost informat de pericolul pandemiei inca de la mijlocul lunii ianuarie. Picatura care a umplut paharul a fost declaratia ministrului ca vor fi testati toti bucurestenii, lucru imposibil.

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban sa demisioneze din functie, sustinand ca solutia este un Guvern de uniune nationala condus de Raed Arafat.

VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. il propun pe Nelu Tataru la conducerea Ministerului Sanatatii

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache si a precizat ca il propune ca ministru al Sanatatii pe secretarul de stat Nelu Tataru, aflat in prezent la Suceava, unde incearca sa rezolve bomba epidemiologica din spital. Nelu Tataru ar putea depune chiar azi juramantul.

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

Secretarul de stat Nelu Tataru, propus pentru functia de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache. Ludovic Orban: Guvernul ramane angajat in toate obiectivele stabilite (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a confirmat ca Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii. Secretarul de stat Nelu Tataru, care in prezent se afla la Suceava,este omul propus pentru.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si .

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aflat ca scriitorul Paul Goma a murit

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea scriitorului Paul Goma. A fost ucis de inamicul nevazut si necrutator care ameninta umanitatea, a spus Orban.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )