Libnet.ro
UNICEF

16:45

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata vreodata de catre Consiliul Concurentei, dupa ce a incalcat legea concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii de pe piata carburantilor, activitate. continuă pe Wall-Street Ro

Comisar de la OPC Prahova, jefuit in timpul unui control in cea mai mare piata din municipiu

Un comisar de la Protectia Consumatorilor Prahova a fost jefuit, joi, in timpul unui control desfasurat in cea mai mare piata din municipiu. Comisarul superior Alexandru Cardei din cadrul.

Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, in februarie

Romania a avut in februarie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene, comparativ cu luna precedenta, arata datele prezentate marti de Oficiul european de Statistica Eurostat).

OMV Petrom a pierdut definitiv procesul cu Consiliul Concurentei. Amenda a scazut la 298 de milioane de lei

Cea mai mare companie din domeniul energiei electrice din Romania, OMV Petrom, a pierdut definitiv procesul prin care a contestat amenda fixata de Consiliul Concurentei, pentru ca a participat la o intelegere de tip cartel cu alte nume din din distributia de carburanti.

Consiliul Concurentei a castigat un proces cu OMV Petrom. Compania are de platit o amenda de 297 milioane de lei

Compania OMV Petrom are de platit o amenda de 297 milioane de lei, pentru incalcarea Legii concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, au decis, vineri, magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Asta e CEA MAI MARE AMENINTARE a omenirii de la bomba atomica incoace: in fata acestor pericole, oamenii resimt frica si intra in panica,

De la bomba atomica incoace, amenintarile cibernetice reprezinta cel mai grav pericol cu care se confrunta omenirea, anuntul fiind facut de Steve Wozniak, cofondator al companiei Apple, intr-un.

Consiliul Concurentei a castigat irevocabil procesul cu OMV Petrom, pentru care a fost stabilita o amenda record de 297,8 milioane de lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania SC OMV Petrom SA prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, informeaza Consiliul Concurentrei. Pe de alta parte, instanta a redus amenda de la 366,5 milioane lei la 297,8 milioane lei, insa chiar si asa ramane cea mai mare sanctiune aplicata de Consiliul Concurentei.

Teama cofondatorului Apple: cea mai mare amenintare de la bomba atomica incoace

Steve Wozniak poate ca nu a atins statutul de zeitate pe care unii i-l atribuie lui Steve Jobs, dar cofondatorul Apple este unul dintre cele mai rasunatoare numedin domeniul tehnologiei. Steve Wozniak este un om plin de opinii si unele sunt mai demne de luat in serios decat altele. Cea mai recenta declaratie a lui [].

OMV Petrom pierde procesul privind amenda istorica din 2011

Consiliul Concurentei a castigat definitiv si irevocabil procesul cu OMV Petrom prin care compania petroliera a contestat amenda primita in 2011, potrivit deciziei publicate pe site-ul inaltei.

Laptele are o valoare nutritiva mai mare, primavara. Ce proprietati au carnea de miel si ouale

In acest anotimp, laptele fie ca este de vaca, de capra sau de oaie are cea mai inalta valoare nutritiva. Profitati si consumati cas, urda, iaurt, lapte batut, branza proaspata, ne sfatuieste nutritionistul Mihaela Bilic.

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume, conform Adevarul.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )