Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine sunt cei mai tineri 10 miliardari din lume si cum si-au facut averile

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei mai tineri 10 miliardari din lume si cum si-au facut averile

Fie ca se datoreaza mostenirilor extravagante, imperiilor de afaceri de familie sau succeselor antreprenoriale proprii, in ziua de astazi exista mai multi tineri miliardari ca niciodata. Cel mai tanar miliardar existent in prezent are doar 22 de ani, in timp ce cel de-al zecelea tanar are doar 32 de ani, scrie Investopedia. continuă pe Adevărul

Abi Talent si Selly, umiliti la TV! Cine sunt cei doi pusti care i-au atacat fara mila

Dupa scandalul din lumea muzicii dintre Abi Talent si Alex Velea care a impartit fanii trap-ului in doua categorii, obligandu-i sa aleaga, admiratorii mai mici ai genului au prins curaj si sar la atac. Plini de furie impotriva lui Abi Talent, rezonand astfel cu Velea, si Selly, doi tineri au pasit pe scena Romanii au .

Politico: Cine sunt cei mai periculosi oameni din lume?

Cei mai periculosi lideri din lume sunt cei aflati acum in functie? - se intreaba Politico, care noteaza, in contextul Conferintei de Securitate care se desfasoara zilele acestea la Munchen, ca printre invitati se afla ministri de externe ai unor state responsabile de asasinate pe teritoriu strain, Rusia si Arabia Saudita, dar ca amenintarile vin si din interior.

HOROSCOPUL RUNELOR! Acestia sunt CEI MAI NOROCOSI NATIVI. Afla ce iti rezerva ziua de joi in functie de zodie!

Runele sunt simboluri divine folosite cu mare succes si in zilele noastre. De cele mai multe ori sunt utilizate pentru protectie si noroc. Afla ce predictii iti aduc runele astazi, 13 februarie, in functie de.

Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati. Masuri speciale, pe Aeroportul Otopeni

Ghinea Florin zis Ghenosu a fost adus in tara pentru a-si ispasi sentinta in urma infractiunilor comise. Acesta este considerat unul dintre cei mai periculosi repatriati dat in urmarire internationala. La aeroport au fost luate masuri speciale pentru retinerea acestuia. Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati? Ghenosu, unul .

Cine sunt posibilele adversare ale Simonei Halep in turneul din Dubai. Ce a declarat inainte de primul meci

Simona Halep a plecat vineri in Dubai, unde va participa la primul turneu, dupa Australian Open 2020, cand a fost invinsa de Garbine Muguruza, chiar in semifinale. Sportiva din Romania a declarat ca este increzatoare, mai ales ca o leaga amintiri foarte frumoase de turneul din Dubai. Simona Halep a plecat plina de sperante la .

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Un canal de vlogging strain a facut pe Youtube un top al celor mai mari 10 minciuni spuse despre Romania si a incercat sa le demonteze.

Romanii daruiesc mai multe flori: Afacerile din domeniu si-au dublat vanzarile in ultimii 5 ani

Afacerile cu flori au crescut considerabil in ultimii cinci ani, cu 96% fata de 2014 si cu 6% fata de 2017, la 330 milioane de lei in 2018. Astfel, business-urile din domeniul floral din Romania si-au dublat cifra de afaceri in ultimii cinci ani si vor continua sa creasca si in 2020, cu aproximativ 15%, pana la 450 milioane de lei, potrivit estimarilor unei firme de consultanta.

Cine sunt cei doi blatisti din PNL care sunt mana in mana cu Gabriela Firea

Presedintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu a dezvaluit pe Facebook ca exista doi liberali din Consiliul General al Capitalei care sunt mana in mana cu Firea si voteaza proiectele acesteia. Potrivit unor surse Adevarul, cei doi sunt Hazem Kansou si Cristian Olteanu, criticati in interior ca au facut blat cu PSD. in ultimele saptamani cei doi au criticat in repetate randuri guvernarea Orban, mai sustin sursele citate.

HOROSCOPUL RUNELOR cu MIHAI VOROPCHIEVICI pentru saptamana 17 - 23 februarie. Aceste ZODII dau o LOVITURA FINANCIARA! Cine urmeaza sa ia decizii importante si ce nativi au nevoie de odihna

Mihai Voropchievici dezvaluit la Antena 3 horoscopul runelor pentru saptamana 17 februarie - 23 februarie. Iata care sunt cei mai norocosi nativi in aceasta perioada si pentru cine este momentul sa ia o.

PSD Galati si-a desemnat candidatii la alegerile locale. Cine sunt cei ce intra in cursa pentru primarii si CJ

Fata de scenariile avansate in ultima perioada nu sunt surprize, ba chiar social-democratii au reusit sa fure o serie de primari de la alte formatiuni politice, fara sa piarda vreunul dintre alesii din 2016.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )