Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care sunt spitale vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Craciun

B1 B1,
Care sunt spitale vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Craciun

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Craciun, relateaza Agerpres. Potrivit Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, in zilele de 25 si 26. continuă pe B1

Care sunt spitalele vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Craciun

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Craciun, relateaza Agerpres. Potrivit Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, in zilele de 25 si 26.

O asistenta medicala sustine ca a muncit la negru intr-o institutie a statului

O asistenta medicala de la Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava acuza conducerea unitatii ca nu i-a inregistrat la timp contractul de angajare la Inspectoratul Teritorial de Munca. Purtatorul de cuvant al institutiei sanitare admite greseala si spune ca este in desfasurare o ancheta interna.

Catalin Drula, noul ministru al Transporturilor: Cei 1.000 de kilometri din programul de guvernare includ proiecte care sunt in derulare si nu vor fi finalizati toti in patru ani. Ar fi foarte frumos...

Potrivit noului ministru al Transporturilor, Catalin Drula, cei 1. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres prevazuti in programul de guvernare pentru a fi finalizati in perioada 2021 2024 nu vor fi.

INTERPOL: Depozitele in care sunt pastrate vaccinurile anti-COVID risca sa devina tinta hotilor

Vaccinurile anti-COVID risca sa devina tinta hotilor din intreaga lume. Avertismentul vine de la secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, care atrage atentia ca vizate vor fi in special depozitele in care sunt pastrate serurile, relateaza Digi24.

Asistenta medicala din Soroca, rapusa de COVID-19

Angelei Scvirov, asistena medicala igienista la Centrul de Sanatate Publica din Soroca, a fost rapusa de COVID-19. Femeia avea 49 de ani. Acesta este al 64-lea deces procovat de noul coronavirus in randurile lucratorilor medicali.

Programul magazinelor de Craciun si Revelion. Intervalul orar in care sunt deschise pentru clineti si in ce zile sunt inchise centrele comerciale

Asa cum se intampla in fiecare an supermarketurile si magazinele vor avea program special in perioada Sarbatorilor de iarna. Craciunul si Revelionul sunt zilele in care cele mai multe centre comerciale sunt.

Sondaj. Cum petrec romanii sarbatorile in pandemie. Care sunt cele mai dorite lucruri in acest an

Un sondaj IRES arataca peste 65%dintre romani spun ca vor petre Craciunul acasa. Pe lista celor mai dorite lucruri de Craciunse aflasanatatea si disparitia pandemiei. De.

Care sunt cele mai bune pariuri de jucat in functie de sportul ales?

Fiecare parior incepator spera sa descopere anumite secrete care sa-l ajute sa dea lovitura, iar una.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )