Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt superlativele Bookfest 2017

Hotnews Hotnews,
 Care sunt superlativele Bookfest 2017

Peste un milion de carti vor fi la Bookfest saptamana viitoare, de pe 24 pana pe 28 mai, cu cateva mii de titluri noi si reduceri de pana la 80% din pretul de coperta. Cei mai importanti autori si personalitati publice ii vor intampina pe vizitatorii celui mai important salon de carte din Romania. Copiii sunt rasfatatii editiei Bookfest de anul acesta, editurile participante le-au pregatit o sumedenie de surprize, concursuri, ateliere stiintifice, desene pe asfalt sau piese de teatru. Ambasadorii Suediei, Israelului si Statelor Unite, consilierul prezidential pentru Cultura precum si procurorul general al Romaniei vin la Bookfest chiar din prima zi. continuă pe Hotnews

LOTO 6 din 49 din 18 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO, joi, 18 mai, 2017. LOTERIA ROMANA continua seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile de duminica, 14 mai, Loteria Romana a acordat.

WannaCry: Care sunt cele mai afectate domenii si orase din Romania

WannaCry a afectat peste 150 de tari din intreaga lume, iar Romania nu a scapat de acest atac informatic, cel mai puternic inregistrat pana acum. Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a facut publice cateva cifre cu privire la amploarea atacului informatic WannaCry, care s-a desfasurat de-a lungul ultimelor zile.

Guvernul a adoptat proiectul Legii Preventii: Care sunt cele 267 de contraventii ce sunt reglementate prin acest act

Guvernul a adoptat joi si trimis la Parlament pentru dezbatere si aprobare proiectul Legii Preventiei prin care se creaza legislatia necesara pentru educarea si informarea operatorilor economici identificarea.

Seiful apocalipsei, in care sunt adapostite semintele lumii de dezastrele naturale, a fost inundat

Fortareata in care au fost adapostite cele mai importante seminte ale lumii a fost inundata dupa ce permafrostul s-a topit. Desi nu s-au pierdut semintele, capacitatea blocului de piatra de a oferi protectie impotriva tuturor dezastrelor este acum aminintata de schimbarile climatice, informeazaThe Guardian.

CERT-RO: Peste 500 de IP-uri din Romania au fost afectate de virusul WannaCry. Care sunt cele mai afectate judete

Numarul de IP-uri afectate din Romania de ransomware-ul WannaCry a ajuns la 514, zece dintre acestea apartinand unor institutii publice, dar nu se poate preciza daca sunt implicate.

Noua lege RCA ofera posibilitatea persoanelor prejudiciate sa aleaga modul in care sunt despagubite

Noua lege care reglementeaza piata asigurarilor auto obligatorii RCA prevede un mecanism corect de despagubire a victimelor accidentelor de circulatie, prejudiciile suferite fiind stabilite fie de judecator, fie pe cale amiabila, potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie AVAC).

Care sunt legaturile intre Ambasadorul Chinei, Huawei, smart city si...Caracal

In timp ce alesii locali din metropole precum Caracal sau comuna Pestisani cumpara din bani publici iPhone-uri 7 si Galaxy S8-uri, noi, restul, cei care i-am ales, trebuie sa infruntam zi de zi trafic infernal, gropi, gunoaie si,.

CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry

Bucurestiul, Iasiul si Clujul sunt primele trei orase in topul localitatilor celor mai afectate de virusul WannaCry, precizeaza, marti, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO).

CERT-RO: Care sunt orasele din Romania cele mai afectate de virusul WannaCry. Harta interactiva

Bucurestiul, Iasiul si Clujul sunt primele trei orase in topul localitatilor celor mai afectate de virusul WannaCry, precizeaza, marti, Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO).

Renault Romania cheama sute de masini in service. Care sunt modelele vizate

Renault Commercial Roumanie cheama in service 320 de modele Talisman care ar putea avea fixat incorect capacul insonorizant inferior al plansei de bord, care ar putea conduce la o desprindere partiala sau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )