Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Antena3 Antena3,
Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are. continuă pe Antena3

Numarul firmelor infiintate a crescut cu 31%. Care este judetul care a inregistrat cele mai multe afaceri

De la inceputul anului au fost infiintate cu 31,23% mai multe firme fata de aceeasi perioada a lui 2016, potrivit Registrului Comertului. Romanii care au inceput o afacere in aceasta perioada au ales domenii reprezentate de comertul cu ridicata si cu amanuntul , agricultura, silvicultura si pescuit si industria prelucratoare.

Judetul din Romania unde se afla cele mai multe mausolee din lume inchinate Primului Razboi Mondial. Hitler, impresionat de osuare

In Romania, dar si in lume, exista foarte multe monumente care sa aminteasca de faptele de arme si jertfele militarilor care au luptat in Primul Razboi Mondial.

Coincidenta stranie pe soselele din Arges. Care este ziua in care au loc cele mai multe accidente grave

Aproape un sfert din numarul total de accidente rutiere grave inregistrate in Arges de la inceputul acestui an s-au produs in zilele de joi, potrivit bilantului activitatii pe primul.

Lista nominalizarilor MTV Video Music Awards 2017: Kendrick Lamar a primit cele mai multe mentiuni

Rapperul Kendrick Lamar conduce in lista nominalizarilor MTV Video Music Awards 2017, fiind inclus in opt categorii, iar trofeele vor fi decernate pe 27 august, potrivit NME, arata News. ro.

VIDEO Romania, printre cele mai instabile tari europene in materie de guvernare. Un ministru rezista in medie doar un an

Un an de zile. Aceasta este durata medie de viata a unui ministru, in Romania. Un studiu care a analizat mai multe state europene arata ca avem cel mai schimbator Guvern.

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii.

O masina a intrat in plin in multime. Sunt mai multe victime. Anuntul facut de autoritatile din Helsinki

O persoana a murit, mai multe sunt ranite, dupa ce o masina a intrat in plin in multime, la Helsinki. Soferul a fost arestat. Potrivit datelor furnizate de politie, soferul are in jur de 50.

Alerta de securitate la Helsinki. O masina a intrat in plin in multime. Sunt mai multe victime

O persoana a murit, mai multe sunt ranite, dupa ce o masina a intrat in plin in multime, la Helsinki. Soferul a fost arestat. Potrivit datelor furnizate de politie, soferul are in jur de 50.

Furtuna a facut prapad la Galati. Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate

Mai multe masini au fost luate de apa, iar strazile sunt inundate, in Galati, din cauza ploilor torentiale torentiala de o ora si jumatate, potrivit Mediafax.

Politic show:Cum si-a executat Liviu Dragnea dusmanii si de pe plaja;Vosganian ii cere procurorului general sa spuna cati ministri au fost cercetati pentru coruptie din 2012 pana in prezent;Ei sunt ministrii din guvern cu cele mai mari sanse sa fie schim

Catalin Ivan:Dosarele X la PSD. O fi platit Soros niste hackeri sa intre in baza de date a partidului. Reactia europarlamentarului vine dupa ce. Cine si de ce vrea sa arda Moldova?Evenimentele care au loc in Republica Moldova tradeaza un scenariu rusesc prin care se urmareste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )