Libnet.ro
UNICEF

23:15

Care vor fi drepturile lui Donald Trump in calitate de fost presedinte al SUA?

Hotnews Hotnews,
 Care vor fi drepturile lui Donald Trump in calitate de fost presedinte al SUA?

Parasind Casa Alba, Donald Trump nu a plecat cu mana goala. Legea Former President Act asigura mai multe avantaje pe viata pentru fostii presedinti care nu au fost demisi din functie, scrie ziarul Le Monde. continuă pe Hotnews

Ultimul discurs al lui Donald Trump in calitate de presedinte al SUA. Miscarea pe care am creat-o abia incepe

In ultimul sau discurs in calitate de presedinte al Statelor Unite, Donald Trump sustine ca miscarea politica pe care a creat-o abia incepe, iar agenda nu e despre republicani sau democrati, ci despre binele i.

Repede, pana nu vine Biden! Fiica lui Donald Trump a fost ceruta in casatorie la Casa Alba

Multe se intampla la Casa Alba inainte de venirea lui Joe Biden. Donald Trump si familia sa nu pierd deloc vremea pe ultima suta de metri.

Biden adopta miercuri 17 masuri care sterg o buna parte din mostenirea lui Donald Trump

Echipa lui Joe Biden a anuntat primele 17 actiuni prezidentiale pe care le va adopta viitorul presedinte imediat dupa instalarea la Casa Alba, si care anuleaza deciziile lui Donald Trump in domenii esentiale, de la retragerea din acordul de la Paris la constructia zidului de la granita cu Mexicul, relateaza AFP.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba: A fost mare onoare VIDEO

Donald Trump a parasit miercuri Casa Alba pentru ultima oara in calitate de presedinte al Statelor Unite, insotit de catre prima-doamna Melania Trump, relateaza The Associated Press.

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Lumea ne respecta din nou, va rog sa nu pierdeti acest respect (VIDEO)

Presedintele in exercitiu, Donald Trump a tinut ultimul discurs in calitate de sef la SUA. El a declarat ca se va ruga pentru succesul noii administratii, precizand si faptul ca el a dus batalii mai gr.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Am facut ceea ce am venit sa facem. Am dus cele mai grele batalii VIDEO

Presedintele in exercitiu Donald Trump a declarat marti, in discursul sau de adio, ca a dus cele mai grele batalii in timpul mandatului sau si este mandru de ceea ce a realizat. Fara sa il nominalizeze macar o data de succesorul sau Joe Biden, Trump a sustinut ca se va ruga pentru succesul noii administratii care va fi inaugurata miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC in care presedintele ales Joe Biden va depune juramantul de credinta. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oara, din cauza violentelor de la Capitoliu si va fi judecat de Senat dupa ce va parasi Casa Alba. in cazul in care senatorii il vor condamna, Trump va avea interdictia de a mai detine functii publice, aminteste BBC News. Ultimele ore la Casa Alba: Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de fraudaJoe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte .

Ce pensie va lua Donald Trump, de fapt. Ce beneficii mai are ca fost presedinte al Americii

Miercuri, a fost ceremonia de investire a presedintelui statelor Unite al Americii, Joe Biden. Asadar, predecesorul sau Donald Trump a parasit Casa Alba. Cu toate acestea, fostul lider din Biroul Oval are dreptul la o pensie destul de consistenta. Ce pensie va lua Donald Trump Fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump va avea dreptul .

Donald Trump, umilit de Melania in Florida. Ce a facut sotia lui, chiar in fata presei

Miercuri, Joe Biden a fost investit in noua functie de presedinte al SUA. Donald Trump nu a participat la ceremonie, rupand o traditie de predare a puterii in mod pasnic. Donald Trump a plecat in Florida, iar la aterizare, acesta a fost umilit de Melania, de fata cu presa. Melania nu a mai tinut cont .

Melania Trump l-a lasat singur pe Donald Trump in fata reporterilor, la sosirea pe aeroportul din Palm Beach (VIDEO)

Donald Trump a devenit, miercuri, primul presedinte american din ultimii 150 de ani care a refuzat sa participe la ceremonia de investire a succesorului sau. Trump nu a fost prezent la eveniment, Administratia sa fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )