Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce pensie va lua Donald Trump, de fapt. Ce beneficii mai are ca fost presedinte al Americii

Playtech Playtech,
Ce pensie va lua Donald Trump, de fapt. Ce beneficii mai are ca fost presedinte al Americii

Miercuri, a fost ceremonia de investire a presedintelui statelor Unite al Americii, Joe Biden. Asadar, predecesorul sau Donald Trump a parasit Casa Alba. Cu toate acestea, fostul lider din Biroul Oval are dreptul la o pensie destul de consistenta. Ce pensie va lua Donald Trump Fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump va avea dreptul . continuă pe Playtech

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

Donald Trump intentioneaza sa semneze mai multe gratieri, dar nu si pentru sine

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu intentioneaza in acest moment sa semneze o gratiere pentru el insusi, desi pregateste pentru marti o lista cu peste 100 de astfel de acte, a declarat agentiei Reuters o sursa informata despre demersul respectiv.

Donald Trump ar putea primi, ca fost presedinte, pensie si beneficii de peste 1 milion de dolari pe an

Incepand de astazi, Donald Trump are dreptul la o pensie anuala de 221. 400 de dolari si beneficii care pot ajunge la un milion de dolari pe an, relateaza CNN.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Am facut ceea ce am venit sa facem. Am dus cele mai grele batalii VIDEO

Presedintele in exercitiu Donald Trump a declarat marti, in discursul sau de adio, ca a dus cele mai grele batalii in timpul mandatului sau si este mandru de ceea ce a realizat. Fara sa il nominalizeze macar o data de succesorul sau Joe Biden, Trump a sustinut ca se va ruga pentru succesul noii administratii care va fi inaugurata miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC in care presedintele ales Joe Biden va depune juramantul de credinta. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oara, din cauza violentelor de la Capitoliu si va fi judecat de Senat dupa ce va parasi Casa Alba. in cazul in care senatorii il vor condamna, Trump va avea interdictia de a mai detine functii publice, aminteste BBC News. Ultimele ore la Casa Alba: Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de fraudaJoe Biden: Ca sa ne vindecam, trebuie sa ne aducem aminte .

Donald Trump, umilit de Melania in Florida. Ce a facut sotia lui, chiar in fata presei

Miercuri, Joe Biden a fost investit in noua functie de presedinte al SUA. Donald Trump nu a participat la ceremonie, rupand o traditie de predare a puterii in mod pasnic. Donald Trump a plecat in Florida, iar la aterizare, acesta a fost umilit de Melania, de fata cu presa. Melania nu a mai tinut cont .

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier, Steve Bannon: Ce persoane au mai beneficiat de clementa presedintelui la final de mandat

Presedintele american in exercitiu, Donald Trump, a gratiat, in ultimele ore ale mandatului sau la Casa Alba, peste 70 de persoane, printre care se numara fostul sau consilier, Steve Bannon, fostul primar al or.

Ultima decizie a lui Donald Trump, o noua lovitura pentru Huawei: ce s-a mai intamplat acum

Pana in ultima secunda a mandatului, Donald Trump a facut un efort supraomenesc pentru a sabota relatia dintre SUA si China, introducand noi restrictii la adresa Huawei. in urma cu ceva.

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945.

Care vor fi drepturile lui Donald Trump in calitate de fost presedinte al SUA?

Parasind Casa Alba, Donald Trump nu a plecat cu mana goala. Legea Former President Act asigura mai multe avantaje pe viata pentru fostii presedinti care nu au fost demisi din functie, scrie ziarul Le Monde.

Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden in Biroul Oval. Traditia scrisorilor, unul dintre momentele care marcheaza trecerea de la o administratie, la alta

Presedintele Donald Trump a evitat majoritatea rolurilor traditionale pe care le exercita un presedinte in functie la inagurarea succesorului sau, mai putin una i-a lasat o scrisoare presedintelui-ales Joe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )