Libnet.ro
UNICEF

16:45

Caricaturistii de la Charlie Hebdo nu au fost ucisi pentru blasfemie

România Liberă România Liberă,
Caricaturistii de la Charlie Hebdo nu au fost ucisi pentru blasfemie

Producatorul de film Theo van Gogh, care a fost asasinat de un extremist musulman in Amsterdam in urma cu putin peste zece ani, are multe in comun cu satiricii de la Charlie Hebdo. Ca si editorii si caricaturistii francezi, el a fost un provocator, un anarhist moral, un artist al socului pentru care nu a existat nici un tabu pe care sa nu fi vrut sa-l distruga. continuă pe România Liberă

Atacul asupra redactiei Charlie Hebdo a fost inclus intr-un raport al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba

Atacul asupra redactiei saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo este consemnat intr-un raport trimestrial al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), a anuntat centrul american de supraveghere a.

Un copil de 8 ani, audiat de politie dupa ce a declarat ca este solidar cu autorii atacului de la Charlie Hebdo

Un elev de 8 ani a fost audiat de politistii unui comisariat din Nisa pentru declaratiile conform carora este solidar cu autorii atacului de la saptamanalul Charlie Hebdo. Avocatul baiatului a confirmat ca.

Dezbatere despre limitele presei si consecintele atacului de la Charlie Hebdo: Care sunt limitele libertatii presei in Romania?

Asociatia Profesionistilor in Presa din Cluj APPC) si Institutul Cultural Francez organizeaza joi, 29 ianuarie, la ora 18. 00, la sediul institutului, o dezbatere despre libertatea presei in contextul atentatului de la Paris. intalnirea a fost numitaLimitele libertatii de expresie? Consecintele atacului de la Charlie Hebdo.

Charlie Hebdo, in raportul teroristilor Al-Qaeda

Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a publicat un raport trimestrial al activitatilor sale, in care a revendicat atacurile asupra revistei Charlie Hebdo, a anuntat marti centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE, relateaza AFP, conform Mediafax.

Statul Islamic cere noi atacuri in Europa, dupa atentatul impotriva Charlie Hebdo: Nu ati vazut inca nimic

Grupul extremist Statul Islamic SI) a cerut luni efectuarea de noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand atentatele efectuate de jihadisti, in special cel din Franta impotriva redactiei Charlie Hebdo, scrie AFP.

Un copil de 8 ani a fost INTEROGAT pentru ca si-a declarat solidaritatea cu atacatorii jihadisti din Paris

Un copil de opt ani, din orasul francez Nisa, a fost interogat de catre politisti dupa ce micutul si-a exprimat solidaritatea cu jihadistii care au atacat redactia Charlie Hebdo. Initial, autoritatile.

Franta: Un copil de 8 ani a fost audiat de politie, dupa ce si-a exprimat solidaritatea cu jihadistii care au ucis ziaristii de la Charlie Hebdo

Un copil de opt ani a fost audiat miercuri de politia din Nisa dupa ce si-a exprimat in termeni radicali solidaritatea cu autorii atentatelor jihadiste din Franta, au declarat surse politienesti citate de AFP.

Gruparea terorista Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Europa, dupa tragedia de la Charlie Hebdo: Nu ati vazut nimic inca

Gruparea jihadista Statul Islamic cere noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand tragedia provocata de jihadisti la redactia saptamanalului Charlie Hebdom, scrie AFP potrivit Hotnews. Cerem musulmani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )