Libnet.ro
UNICEF

11:45

Topul celor mai valoroase companii din retail. Amazon ramane pe primul loc

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai valoroase companii din retail. Amazon ramane pe primul loc

Valoarea cumulata a principalelor 75 de branduri din retail la nivel global, conform clasamentului BrandZ, ajunge la 1. 5 trilioane de dolari. Amazon creste cu 32%, ajungand la 415 miliarde de dolari, si ramane cea mai valoroasa marca de retail din lume, detinand 27% din valoarea totala a brandurilor din Top 75. Alibaba si McDonalds au completat top 3. continuă pe Hotnews

(VIDEO) Un gol marcat de Gheorghe Hagi in topul celor mai frumoase 50 din Liga Campionilor

Publicatia France Football, cea care decerneaza annual trofeul Balonul de Aur, a realizat in aceasta perioada un top al celor mai spectaculoase 50 de goluri marcate in istoria Ligii Campionilor 1992-2020).

Topul celor mai cautate joburi si companii in aprilie

Ofertele pentru joburi de acasa au continuat sa fie la mare cautare si in luna aprilie. Numarul de posturi remote disponibile a crescut cu 60%, se arata intr-un studiu realizat de BestJobs.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB.

Aprilie a fost cea mai slaba luna din ultimii 74 de ani pentru piata auto britanica. Scaderea a fost de 97%

Luna trecuta a fost cea mai slaba pentru piata auto britanica din 1946 pana in prezent, totalul fiind de 4. 321 masini noi, fata de 161. 000 in aprilie anul trecut. Totalul nu este o surpriza, dat fiind ca economia aproape s-a oprit din cauza carantinei, dar numarul este uimitor de mic pentru o tara in care se vand anual peste 2 milioane de masini noi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )