Libnet.ro
UNICEF

07:15

Carmen Avram, mesaj pentru moldoveni: Vom merge la vot pe 26 mai, se ridica Moldova toata

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, mesaj pentru moldoveni: Vom merge la vot pe 26 mai, se ridica Moldova toata

Carmen Avram a facut un apel la oamenii prezenti la mitingul de la Iasi. Candidata PSD la europarlamentare cheama moldovenii la vot pe 26 mai. Buna ziua Moldova! Buna ziua Iasi! Si un salut pentru Europa. continuă pe Antena3

Carmen Dan, mesaj pentru politistii care au indraznit sa le ia permisele sefilor. Ce se intampla cu ei

Cazul politistilor prinsi bauti la volan, care au ramas fara permise, a ajuns pana la urechile ministrului de Interne, Carmen Dan. Aceasta a avut un mesaj pentru politistii care au organizat actiunea. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a comentat cazul celor doi sefi din Politie, care au ramas fara permise. Ei vor fi pietoni in [] .

Sinteza zilei. La Multi Ani, Carmen Avram!

Carmen Avram este foarte ocupata in aceasta perioada. Se imparte intre intalnirile cu alegatorii, sedintele cu colegii si se pregateste intens pentru a-i reprezenta pe romani la Bruxelles. Asa ca.

Carmen Avram, despre referendumul lui Klaus Iohannis: PSD nu s-a opus nicio secunda organizarii acestuia

Carmen Avram sustine ca PSD nu a fost niciodata impotriva referendumului care va avea loc pe 26 mai. Sunt convinsa ca Referendumul are niste lucruri de bun simt in el, iar orice cuprinde aceste propuneri.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Sibiul neincapator pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Presedintele vrea ca totul sa fie al lui. Cred ca vrea sa fie singur pe planeta

Este scandal in legatura cu cazarile si diurnele pentru Summit-ul de la Sibiu. Un intreg scandal este si in Politia Romana unde sunt nemultumiri legate de banii care au fost dati politistilor care merg la.

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, mesaj pentru romani: Suntem aproape de cetateni

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, e prezent la Summitul de la Sibiu si le-a transmis un mesaj romanilor. Parlamentul European este apropiat de cetateni. Suntem alesi de cetateni. Job-ul.

Tariceanu, mesaj pentru liderii europeni reuniti la Sibiu: Vrem o Europa in care Romania sa isi poata consolida statul de drept si institutiile din domeniul justitiei

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu le-a transmis un mesaj liderilor europeni care se reunesc joi la Summitul de la Sibiu, sustinand ca nu vrea ca disputele interne cu seful statului Klaus Iohannis sa astearna cumva impresia ca ele pot sa bruieze discutiile la nivel european. El le mai transmite liderilor UE romanii nu isi doresc o Europa cu mai multe viteze, ci o Europa cu o singura viteza, in care Romania sa isi poata consolida statul de drept si institutiile din domeniul justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )