Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sibiul neincapator pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Presedintele vrea ca totul sa fie al lui. Cred ca vrea sa fie singur pe planeta

Antena3 Antena3,
Sibiul neincapator pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Presedintele vrea ca totul sa fie al lui. Cred ca vrea sa fie singur pe planeta

Este scandal in legatura cu cazarile si diurnele pentru Summit-ul de la Sibiu. Un intreg scandal este si in Politia Romana unde sunt nemultumiri legate de banii care au fost dati politistilor care merg la. continuă pe Antena3

Carmen Avram, la inaugurarea scolii din Ferigile: O sa va reprezint cu drag in Parlamentul European, dar, peste toate, cu foarte multa dragoste de tara

Carmen Avram, clasata pe locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare s-a intalnit cu localnicii din Costesti, judetul Valcea. Alaturi de presedintele Consiliului judetean Valcea si de ministrul ti.

VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Ciolos: imi cer iertare in numele acelui comisar european care spune ca este roman

Fosta jurnalista Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Ciolos in fata agriculturilor si fermierilor adunati la un targ agro-zoo din Botosani.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Carmen Avram, despre referendumul lui Klaus Iohannis: PSD nu s-a opus nicio secunda organizarii acestuia

Carmen Avram sustine ca PSD nu a fost niciodata impotriva referendumului care va avea loc pe 26 mai. Sunt convinsa ca Referendumul are niste lucruri de bun simt in el, iar orice cuprinde aceste propuneri.

Be EU. Pregatiri pentru Summitul Uniunii Europene de la Sibiu

Mai sunt doar cateva zile pana la summitul european de la Sibiu, iar pregatirile au intrat pe ultima suta de metri. Pe noua mai are loc la Sibiu, summitul informal. Vor fi prezenti in Piata Mare din.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Sibiu: 50.000 de elevi raman in vacanta. intr-un liceu va fi amenajat un spital de campanie pentru Summitul UE

Aproximativ 50. 000 de prescolari si elevi din municipiul Sibiu se afla, incepand de luni, in vacanta, orele fiind recuperate anterior, o masura luata pentru organizarea Summitului UE care va avea loc joi in oras, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), profesorul Constantin Dinca, potrivit Agerpres.

E oficial: Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European

Marea Britanie va participa la alegerile europarlametnare la 23 mai, in conditiile in care nu mai este timp suficient pentru a obtine ratificarea acordului Brexit de catre Parlamentul de la Londra pana la acea data, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )