Libnet.ro
UNICEF

22:45

Carmen Avram, despre referendumul lui Klaus Iohannis: PSD nu s-a opus nicio secunda organizarii acestuia

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, despre referendumul lui Klaus Iohannis: PSD nu s-a opus nicio secunda organizarii acestuia

Carmen Avram sustine ca PSD nu a fost niciodata impotriva referendumului care va avea loc pe 26 mai. Sunt convinsa ca Referendumul are niste lucruri de bun simt in el, iar orice cuprinde aceste propuneri. continuă pe Antena3

VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Ciolos: imi cer iertare in numele acelui comisar european care spune ca este roman

Fosta jurnalista Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Ciolos in fata agriculturilor si fermierilor adunati la un targ agro-zoo din Botosani.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Carmen Avram, la inaugurarea scolii din Ferigile: O sa va reprezint cu drag in Parlamentul European, dar, peste toate, cu foarte multa dragoste de tara

Carmen Avram, clasata pe locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare s-a intalnit cu localnicii din Costesti, judetul Valcea. Alaturi de presedintele Consiliului judetean Valcea si de ministrul ti.

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Zile de foc pe scena politica dupa vacanta. PSD si Klaus Iohannis pregatesc mutari strategice in razboiul care se poarta pe mai multe fronturi. Premierul Viorica Dancila inca mai asteapta sa fie invit.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Klaus Iohannis, refuzat la Universitatea lui Tudorel Toader

Problema cu lansarea noii carti a lui Klaus Iohannis, la Iasi. Consilierii Presedintelui au facut mai multe negocieri pentru ca lansarea EU. RO: un dialog deschis catre Europa sa fie lansata la.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp FOTO

Pregatirile pentru SibiuSummit sunt in plina desfasurare! in mai putin de 48 de ore, Sibiul va gazdui primul Summit UE pe tema viitorului Uniunii Europene. FutureofEurope, a scris Klaus Iohannis in urma cu pu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )