Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan aduce noi explicatii cu privire la demisiile din Politie. Ce spune ministrul de Interne

Antena3 Antena3,
Carmen Dan aduce noi explicatii cu privire la demisiile din Politie. Ce spune ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit cu noi explicatii si a precizat ca a cerut demisiile sefilor din Politie pentru ca nu s-au respectat procedurile. Ministrul de Interne sustine ca demisia lui Bogdan. continuă pe Antena3

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, criticata aspru de fostii colegi din Buzau ai chestorului Bogdan Despescu

Pensionarii din politia judetului Buzau o critica dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru gestionarea defectuoasa a cazului politistului pedofil. Fostul comandant al IPJ Buzau, Marin Ion, a scris pe Facebook ca a vazut un ministru cu o prestatie lamentabila iar Marian Serbulea, fost ofiter de presa al politiei buzoiene, o indeamna pe Carmen Dan sa plece acasa pentru ca distruge Politia Romana si ce a mai ramas.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze

Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze din Guvern. O spune la RFI secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute 65506;urgent65506; si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Carmen Dan nu va demisiona din functie - surse

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan sustine o declaratie de presa joi, la ora 21:00, ea anuntand deja inca din cursul zilei ca va aduce lamuriri cat de curand legate de.

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,.

VIDEO Carmen Dan: Am acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei/ Demisia mea poate fi hotarata doar in forurile statutare ale partidului/ Chestorul Despescu a fost informat despre agresiunea sexuala din 2016

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat joi seara, in cadrul unei conferinte de presa la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ca a cerut demisia chestorului Despescu deoarece acesta avea cunostinta despre faptul ca agresorul sexual din 2016 era politist si nu a luat masuri. Carmen Dan sustine ca are acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei Romane in cazul in carul premierul Tudose ar fi acceptat demisia lui Despescu. Vorbind despre faptul ca premierul i-a cerut demisia, Dan spune ca aceasta hotarare se ia doar in cadrul forurilor statutare ale partidului si nu o ia premierul. Antena 3 prezinta documentul semnat de chestorul Ionita ca accepta functia de sef al Politiei Capitalei.

VIDEO Carmen Dan: Am acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei/ Demisia mea poate fi hotarata doar in forurile statutare ale partidului

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat joi seara, in cadrul unei conferinte de presa la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ca a cerut demisia chestorului Despescu deoarece acesta avea cunostinta despre faptul ca agresorul sexual din 2016 era politist si nu a luat masuri. Carmen Dan sustine ca are acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei Romane in cazul in carul premierul Tudose ar fi acceptat demisia lui Despescu. Vorbind despre faptul ca premierul i-a cerut demisia, Dan spune ca aceasta hotarare se ia doar in cadrul forurilor statutare ale partidului si nu o ia premierul. Tudose, reactie pe Facebook: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?! .

Carmen Dan, audiata la Parchetul General in dosarul Microfonul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiata in legatura cu dispozitivul de inregistrare pe care a afirmat ca l-a gasit in locuinta sa, anunta Agerpres. La intrarea in sediul Parchetului, Carmen Dan a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

MICROFONUL din PRIZA ministrului: CARMEN DAN tocmai a ...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa plangerea depusa chiar de aceasta privind un microfon pe.

Tudose: Carmen Dan m-a mintit, nu mai am ce sa lucrez cu domnia sa. Daca va fi lasata, isi va da demisia

Premierul Mihai Tudose sustine ca ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mintit si nu mai are cum sa lucreze cu ea. In plus, seful Guvernului spune ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )