Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, declaratii dupa dezastrul din vestul tarii. Ce masuri vor fi luate

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, declaratii dupa dezastrul din vestul tarii. Ce masuri vor fi luate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca vor fi alocate fonduri pentru reabilitarea institutiilor publice, care au fost afectate de furtuna care a lovit vestul tarii. Domnul prefect imi spunea. continuă pe Antena3

ANUNT CRUNT facut de Raed Arafat in aceasta seara, dupa DEZASTRUL din Vestul tarii

Numarul mortilor in urma furtunii care avut loc in Vestul tarii a ajuns la opt, a confirmat, pentru AGERPRES, secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Din pacate, s-a confirmat. Mai sunt.

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

Urgia care a avut loc, duminica, in vestul tarii, a facut mai multe, bilantul ajungand la 8 morti si 137 de raniti. Marcel Pavel s-a aflat in acest weekend la Timisoara si a.

Anuntul facut de Ministerul Educatiei dupa furtunile din Vestul tarii

Cursurile vor fi suspendate, luni, la Liceul Ana Ipatescu din Gherla, judetul Cluj, din cauza furtunii, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Liviu Pop. La Liceul 'Ana.

AVERTISMENT de vreme REA in Romania, dupa URGIA din vestul tarii

Vremea rea cuprinde toata tara, in urmatoarele ore. Meteorologii avertizeaza ca, in cursul zilei de marti, precipitatiile vor ajunge si la 25 de litri pe metru patrat, de asemenea vor fi.

Avertisment de vreme rea in Romania, dupa urgia din vestul tarii

Vremea rea cuprinde toata tara, in urmatoarele ore. Meteorologii avertizeaza ca, in cursul zilei de marti, precipitatiile vor ajunge si la 25 de litri pe metru patrat, de asemenea vor fi.

Tudose, despre reactia autoritatilor dupa furtuna violenta din vestul tarii: Mobilizare exemplara. Cei de la Enel sunt ingrozitori!

Premierul Mihai Tudose a laudat institutiile de stat pentru actiunea din timpul furtunii din vestul tarii. Mobilizare exemplara la nivel de structuri ale Ministerului Internelor, Ministerului Apararii,.

USR si Dacian Ciolos cer implementarea unui sistem de alertare a populatiei, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Fostul premier si fondatorul platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a afirmat, luni, ca sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat, astfel ca opt persoane au murit si 137 au fost ranite, in urma furtunii din vestul tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )