Libnet.ro
UNICEF

13:00

Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca se asteapta sa fie citata sau invitata la Parchetul General in dosarul legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august. continuă pe Wall-Street Ro

Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu a fost deocamdata citata in dosarul privind protestul din 10 august, dar se asteapta ca acest lucru sa se intample. Pana acum nu am primit citatie, nu am primit invitatie, dar cred ca in aceeasi strategie asta se va intampla intr-o ultima instanta si eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Fostul sef al Jandarmeriei, audiat la Parchetul General in dosarul protestelor din 10 august

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost audiat joi la Parchetul General, in dosarul protestelor din 10 august. Procedura este in desfasurare, a declarat avocata acestuia, Monica Anton, care.

Seful Jandarmeriei, Catalin Sindile, audiat la Parchetul General in dosarul protestului din 10 august

Colonelul Ionut Catalin Sindile, seful interimar al Jandarmeriei Romane, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august. Ionut Catalin Sindile a precizat la.

Carmen Dan sustine ca secretarul de stat urmarit penal in dosarul violentelor din 10 august a fost cel care a solicitat mutarea pe un alt post

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca secretarul de stat Mihai Chirica a fost cel care a solicitat mutarea de pe postul din care coordona institutiile prefectului pe cel privind relatia cu Parlamentul si.

Carmen Dan, raspuns pentru Augustin Lazar. De ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul.

Continua ancheta in dosarul violentelor din 10 august

Continua ancheta in dosarul violentelor din 10 august. Procurorii de la Parchetul General audiaza si vineri martori in acest dosar.

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Sebastian Cucos, fostul sef al Jandarmeriei, a ajuns, joi, la Parchetul General pentru audieri in dosarul violentelor din 10 august. Acesta este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate.

Carmen Dan nu se teme ca va fi acuzata in cazul protestului din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca nu se teme ca va fi pusa sub acuzare in dosarul penal legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august. intrebata de.

CARMEN DAN, nou ATAC la adresa PROCURORILOR care ancheteaza VIOLENTA JANDARMILOR de la protestul din 10 august: Nu mai cred in COINCIDENTE

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca Parchetul General nu gestioneaza in mod echilibrat ancheta protestului din 10 august, in conditiile in care procurorii se axeaza doar pe interventia br.

Carmen Dan, ironica dupa ce Lazar a cerut de 3 ori declasificarea documentelor privind protestul din 10 august: Procurorul General tot cere. Nu e nicio problema, poate sa ceara (VIDEO)

Carmen Dan a replicat ironic dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat pentru a treia oara desecretizarea documentelor relevante pentru ancheta privind violentele din 10 august. Ministrul.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1894 seconds )