Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, despre propunerea de revocare a Codrutei Kovesi: Lege este aplicabila tuturor

B1 B1,
Carmen Dan, despre propunerea de revocare a Codrutei Kovesi: Lege este aplicabila tuturor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni ca va sustine orice decizie va lua coalitia de guvernare pe tema revocarii din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, subliniind ca raportul prezentat. continuă pe B1

Dan Barna despre cererea de revocare a Codrutei Kovesi: Sunt convins ca decizia presedintelui va fi de a respinge aceasta solicitare care se bazeaza pe citate din presa de scandal

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca raportul ministrului Justitiei privind activitatea DNA arata ca si cum ar fi o stenograma luata de la televiziunile de casa si considera ca solicitarea de revocare a procurorului-sef al DNA va fi respinsa de presedintele Klaus Iohannis pentru ca se bazeaza pe citate din presa de scandal.

Victor Ponta vorbeste despre MOTIVELE din spatele cererii de revocare a Codrutei Kovesi: Mi se pare o farsa evidenta

Fostul premier Victor Ponta sustine ca intreaga situatie privind propunerea de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi este o farsa pe care PSD-ul o foloseste pentru ca electoratul sa nu isi dea seama.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis nu poate refuza revocarea Codrutei Kovesi

Revocarea Codrutei Kovesi este ireversibila, iar pentru a deveni realitate mai trebuie parcursa doar etapa avizului Sectiei de procuror a CSM, care este unul consultativ, fara nicio valoare, scrie.

Carmen Dan: Salariile politistilor au cresut cu 10%

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a spus luni c[ salariile politistilor au crescut, in anul 2017, cu 10%, iar cele ale militarilor si personalului civil cu 15%. Din numarul total de functii,.

Carmen Dan, evaluare a situatiei in judetele afectate de ninsori

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat ca exista probleme in 12 localitati, din sapte judete, .

Comandament de iarna la Ministerul de Interne. Carmen Dan: Suntem pregatiti sa intervenim daca este nevoie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine ca autoritatile sunt pregatite sa intervina in zonele vizate de codul portocaliu de ninsori abundente si viscol. Oficiali din Ministerul Transporturilor, ANM, Ministerul Sanatatii si Ministerul Apararii Nationale participa, la aceasta ora, la intalnirea de la sediul Internelor.

Carmen Dan, chemata luni sa dea EXPLICATII in fata deputatilor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va trebui luni sa dea explicatii in plenul Camerei Deputatilor. Astfel, ea va participa la dezbaterile politice cu tema Ministerul Afacerilor Interne - intre demnitari.

Premierul Dancila despre eventuala revocare a lui Kovesi: Nu depinde de ce cred eu

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ea nu a discutat si nici nu va discuta cu ministrul.

S-a aflat! Cine ar putea SA-I IA LOCUL Codrutei Kovesi la conducerea DNA!

Desi situatia Laurei Codruta Kovesi este in continuare incerta, lista celor care ar putea-o inlocui este deja facuta. Printre numele vehiculate cu cele mai mari sanse de a succede la sefia DNA se afla cele.

Prima reactie a Codrutei Kovesi, dupa anuntul lui Toader privind revocarea sa din functie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a reactionat, vineri dimineata, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )