Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prima reactie a Codrutei Kovesi, dupa anuntul lui Toader privind revocarea sa din functie

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Codrutei Kovesi, dupa anuntul lui Toader privind revocarea sa din functie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a reactionat, vineri dimineata, dupa anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurii de. continuă pe Antena3

Prima reactie din SUA dupa cererea lui Tudorel Toader: Klaus Iohannis,DESFIINTAT

Dupace ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis astazi sa-i ceara lui Klaus Iohannis revocarea sefei DNA, seful statului a reactionat aproape imediat si a anuntat ca nu este de acord cu ceea ce a.

Pozitia OFICIALA a PSD, dupa anuntul lui TOADER: Concluzia pe care a tras-o e fireasca

Prima pozitie oficiala a PSD fata de concluziile prezentate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost anuntata de purtatorul de cuvand al partidului, Adrian Dobre. Raportul pe care domnul.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

Prima reactie a CSM, dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea lui Kovesi. Ce se va intampla cu sefa DNA

Cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA are nevoie si de avizul consultativ al Consiliului Superior al Magistraturii. Institutia are la dispozitie 30 de zile, insa Victor Alistar, membru CSM.

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

Kovesi, dupa ce Toader i-a cerut demisia: Ma voi prezenta sa raspund afirmatiilor ministrului

Laura Codruta Kovesi a avut o prima reactie, vineri dimineata, dupa ce ministrul Justitiei a propus .

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Cateva sute de persoane s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu si Constanta.

FOTO VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Peste doua mii de oameni s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu, Brasov, Constanta.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )