Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele Ungariei, acuzatii grave dupa scandalul de la Valea Uzului

Antena3 Antena3,
Presedintele Ungariei, acuzatii grave dupa scandalul de la Valea Uzului

Presedintele Ungariei, Janos Ader, a apreciat ca incidentul de joi, de la cimitirul militar din Valea Uzului, este blasfemiator, contrar legislatiei acordurilor internationale, si totodata profund imoral,. continuă pe Antena3

Scandalul Valea Uzului. Oficial ungar: Ambasadorul Romaniei a refuzat sa se prezinte la Ministerul de Externe / Ungaria asteapta ca Romania sa investigheze temeinic acest caz rusinos

Ambasadorul Romaniei in Ungaria, convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a da explicatii despre incidentele de la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, a refuzat sa se prezinte si a refuzat dialogul intr-un mod fara precedent in diplomatie, a declarat vineri, la Budapesta, Levente Magyar, secretarul de stat din Ministerul ungar al Afacerilor Externe si Comertului Exterior, responsabil de relatia cu Parlamentul, scrie agentia ungara de presa MTI. De asemenea, oficialul ungar a subliniat ca Ungaria asteapta din partea Romaniei sa investigheze temeinic acest caz rusinos si sa ofere o explicatie credibila cu privire la modul in care au putut avea loc aceste evenimente.

Acuzatii grave dupa moartea medicului din timpul garzii: Muncea foarte mult, nu putea sa isi sustina casa si familia

Medicul oradean, invarsta de 66 de ani, a murit vineri dimineata, in timp ce era de garda in Centrul de permanenta. Medicul de 66 de ani a iesit la pensie in anul 2018, insa a continuat sa faca.

Presedintele Ungariei intervine in scandalul de la Valea Uzului: Ceea ce s-a intamplat e abuziv, ilegal si imoral. Janos ader propune un cimitir separat pentru eroii romani (VIDEO)

Prezent la Sumuleu Ciuc unde a participat la ceremoniil dedicate Rusaliilor catolice, presedintele Ungariei, Janos ader, a facut mai multe declaratii privind scandalul din jurul Cimitirului Eroilor din Valea.

Reactia presedintelui Ungariei dupa violentele de la Valea Uzului

Presedintele Ungariei, Janos ader, a declarat, sambata, la Sumuleu Ciuc, ca tot ceea ce s-a intamplat in cimitirul militar din Valea Uzului a fost profanare, a fost ilegal, incalcand un acord international, si a fost si profund imoral, transmite MTI.

Viorica Dancila intervine in scandalul de la Valea Uzului: Orice instigare la dezbinare intre cetatenii romani este intolerabila. Guvernul ia in calcul trecerea cimitirul sub controlul MApN

La doua zile de la incidentele grave de la Cimitirul International Valea Uzului, premierul Viorica Dancila a iesit public pentru a condamna instigarile la conflict romano-maghiar si a facut un apel la.

Presedintele ungar, despre ce s-a intamplat in Valea Uzului: Nu este un act demn de o tara europeana

Presedintele Ungariei, Janos ader, a declarat, referitor la incidentele din Valea Uzului, ca tot ce s-a intamplat in cimitirul militar a fost profanare, a fost ilegal, incalcandu-se un acord international, si a fost si profund imoral, potrivit MTI, citata de Mediafax.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

Gabriel Oprea sustine ca anumite entitati sunt implicate in scandalul de la Valea Uzului pentru a promova dezbinare si ura intre romani si maghiari

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a lansat un mesaj in care condamna tensiunile care au dus la conflictul dintre romani si maghiari in jurul Cimitirului International Valea Uzului. in acest mesaj, fostul ministru.

Kelemen Hunor, atac dur dupa incidentele de la Valea Uzului: Romania si-a aratat fata adevarata

Atac fara precedent al liderului UDMR, Kelemen Hunor, dupa incidentele de ieri seara de la Valea Uzului. Romania si-a aratat fata adevarata, spune liderul UDMR, care califica incidentele drept,.

Jandarmeria a deschis un dosar penal, dupa evenimentele de la Valea Uzului

In legatura cu evenimentele de la cimitirul din Valea Uzului din data de 06 iunie a. c. , Centrul de informare publica al Jandarmeriei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele: Jandarmeria Romana a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )