Libnet.ro
UNICEF

13:30

Carmen Dan explica, inaintea Consiliului JAI, de ce nu a supus la vot intrarea Romaniei in Schengen: Nu exista unanimitate/ Fortarea unui vot ar fi condus la un deznodamant negativ

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan explica, inaintea Consiliului JAI, de ce nu a supus la vot intrarea Romaniei in Schengen: Nu exista unanimitate/ Fortarea unui vot ar fi condus la un deznodamant negativ

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat vineri, pe pagina de Facebook, inaintea participarii la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), de ce ministerul pe care-l conduce nu supus la vot intrarea Romaniei in Schengen. Aceasta spune ca decizia este una politica si se ia cu unanimitate de voturi, iar in acest moment nu exista aceasta unanimitate. Fortarea unui vot in Consiliu in aceste conditii ar fi condus la un deznodamant negativ si ar fi putut genera inchiderea procesului de aderare, este de parere Carmen Dan. continuă pe Hotnews

Carmen Dan va participa la Consiliul JAI: Ma astept sa fiu acuzata ca nu am cerut votul pentru aderarea la Schengen

Ministrul de Interne, Carmen Dan, va participa la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), convinsa fiind ca se va specula ca Romania nu a intrat in Schengen pentru ca ministerul pe care-l conduce nu a supus la vot subiectul.

CARMEN DAN, LA CONFERINTA UE - AFRICA: Provocarile migratiei nu pot fi abordate de o tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca provocarile legate de migratie nu pot fi abordate de o singura tara, asa cum a aratat trecutul recent, opinie exprimata in deschiderea Conferintei UE - Africa pe probleme de migratie, care se desfasoara la Bruxelles.

Kelemen Hunor (UDMR): Cerem doamnei premier sa ii demita din functie pe ministrul de interne, Carmen Dan si pe prefectul judetului Harghita

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, i-a cerut premierului Dancila sa o demita pe Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne, dar si pe prefectul judetului Harghita, in urma incidentelor de la Cimitirul.

Kelemen Hunor cere premierului sa o demita pe Carmen Dan dupa incidentele de la cimitirul eroilor din Valea Uzului

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, solicita demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, si a prefectului judetului Harghita in urma situatiei de la Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde s-au inregistrat tensiuni intre romani si maghiari. in plus, UDMR solicita identificarea celor care au patruns cu forta in cimitir si tragerea lor la raspundere.

Carmen Dan, despre provocarile de la Cimitirul Valea Uzului: Fac un apel la buna intelegere, la calm pentru toti participantii, indiferent de etnie!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut un apel pentru comuniune si intelegere in contextul in care se anunta posibile tensiuni la Darmanesti cu ocazia Zilei Eroilor. Mai exact, presedintele CJ.

Carmen Dan, mesaj emotionant pe Facebook

Cristian Amariei, politistul din judetul Timis impuscat mortal in misiune, va fi condus astazi pe ultimul drum. Ministrul de Interne Carmen Dan transmite joi pe Facebook condoleante familiei si spune ca se.

Pro Romania solicita chemarea lui Carmen Dan la Ora Guvernului

Partidul Pro Romania a depus la Camera Deputatilor o solicitare pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, sa fie invitata, saptamana viitoare, in plen, la Ora Guvernului, pentru o dezbatere referitoare la politizarea condurcerii si lipsa de investitii umane si materiale in Politia Romana.

Un politist vrancean, mesaj cu talc pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce

Un politist vrancean, mesaj pentru ministrul Carmen Dan, dupa uciderea colegului sau la Timis. Stim sa ne imbracam singuri. Daca avem cu ce.

Politistii de Frontiera din Iasi ii cer demisia ministrului Carmen Dan. Ne-am saturat sa fim aratati cu degetul

Sindicalistii din cadrul Politiei de Frontiera au protestat marti dimineata, 4 iunie, in centrul Iasiului, cerand demisia ministrului de Interne Carmen Dan si a comisarului sef Adrian Popescu, inspectorul general al Politiei de Frontiera.

PAVEL POPESCU: Ministrul Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat, luni, in plen, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie, un motiv extrem de serios fiind cazul agentului de politie impuscat in Timis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )