Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, flancata de Ionita si Cucos la audierile din Parlament

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, flancata de Ionita si Cucos la audierile din Parlament

Ministrul propus pentru Ministerul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, s-a dus la audierile din comsiile de specialitate flancata de seful Politiei Romane, Catalin Ionita, si seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos. Acesta a spus ca, anul trecut, si-a atins obiectivele din planul de guvernare. continuă pe Hotnews

Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus Ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni in Parlament pentru preluarea acestei functii cu 15 voturi pentru, 5 voturi impotriva si nicio abtinere. Inteleg domeniul si cred ca e un avantaj, a spus Bogdan Cojocaru care a subliniat ca a terminat Facultatea de Informatica, in anul 2006, in cadrul Universitatii A. Cuza din Iasi, dupa care a activat in firme IT care au capital 100% romanesc. Printre prioritati, acesta a enumerat acoperirea cu retele de telecomunicatii a cat mai multor zone albe, securitatea cibernetica si masuri care sa stimuleze dezvoltarea IMM-urilor. Imi doresc ca biroul meu sa fie un incubator in sine, si de acolo sa plece cat mai multe idei, a spus acesta.

Carmen Dan: Sebastian Ghita a fost gasit in mandatul meu. in rest, sa raspunda Ministerul Justitiei

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, dupa audierile din comisia parlamentara, ca Seba.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern: Dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca e foarte solicitata

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei, relateaza News. ro. Intrebata de ce criteriile de integritate nu au fost luate in considerare la nominalizarea ministrilor de catre PSD, Carmen Dan a replicat: Nu inteleg la ce va referiti.

Carmen Dan, despre necesitatea bratarilor de protectie: Anul trecut, peste 25% de ordine de protectie au fost incalcate

Carmen Dan, propunerea pentru Ministerul de Interne, a declarat luni ca in 2017 au fost emise 3. 000 de ordine de protectie, din care 25% au fost incalcate, motiv pentru care e nevoie de schimbarea.

Prioritatea lui Carmen Dan in noul Guvern este dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie

Carmen Dan, nominalizata ministru al Afacerilor Interne si in Cabinetul Dancila, are ca prioritate dotarea Jandarmeriei cu echipamente de interventie, pentru ca jandarmii sunt foarte solicitati, iar un alt obiectiv al sau este reformarea Politiei.

Varujan Pambuccian, scos pe brate din Parlament: I s-a facut rau in timpul votului noului Guvern (VIDEO)

Panica in Parlamentul Romaniei, luni, in ziua investirii Cabinetului Dancila. Liderului minoritatilor nationale din Parlament, Varujan Pambuccian, i s-a facut rau, fiind scos pe.

Sorina Pintea, avizata favorabil de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propunerea pentru portofoliul de ministru al Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, a primit aviz favorabil in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Sorina Pintea, audiata de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propusa vinerea trecuta pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este audiata la aceasta ora in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Cabinetul Dancila a inceput testul din Parlament. UDMR va vota noul Guvern

Cabinetul Dancila, al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016, este supus asta.

Cabinetul Dancila a inceput testul din Parlament. Marea necunoscuta: cum va vota UDMR

Cabinetul Dancila, al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016, este supus asta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )