Libnet.ro
UNICEF

08:01

Sorina Pintea, avizata favorabil de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea, avizata favorabil de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propunerea pentru portofoliul de ministru al Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, a primit aviz favorabil in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, audiata de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propusa vinerea trecuta pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este audiata la aceasta ora in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Sorina Pintea, ministrul propus al Sanatatii: Medicii rezidenti sunt prioritari

Ministrul desemnat al Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat dupa audierile din comisie ca prioritara .

Sorina Pintea, propusa la Sanatate, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat

Manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, Sorina Pintea a fost validata de Comitetul Executiv al PSD, pentru a prelua functia de ministru al Sanatatii, dupa ce Florian Bodog a anuntat ca nu mai doreste.

Cine este Sorina Pintea, propunere PSD pentru Ministerul Sanatatii

Sorina Pintea, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Sanatatii, a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca in perioada 1984-1988, unde a terminat facultatea de economie. Sorina Pintea a.

Cine este Sorina Pintea, propusa Ministru al Sanatatii: A renuntat la functia de senator PSD pentru a continua sa conduca spitalul de urgenta din Baia Mare

Sorina Pintea, propusa pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este in managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare din 2013. La alegerile parlamentare din decembrie 2016 a fost aleasa senator PSD, dar a renuntat la functie in februarie 2017 pentru a putea continua sa conduca spitalul din Baia Mare.

Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost votata de Comitetul Executiv al PSD si este propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii. Economist de profesie, ea a fost in ultimii ani managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Ministrii propusi pentru Cabinetul Dancila, audiati in comisiile de specialitate din Parlament

Ministrii propusi pentru Cabinetul Viorica Dancila vor fi audiati, luni, in comisiile parlamentare de specialitate, iar plenul se va intruni, in sesiune extraordinara, pentru votul de.

Varujan Pambuccian, scos pe brate din Parlament: I s-a facut rau in timpul votului noului Guvern (VIDEO)

Panica in Parlamentul Romaniei, luni, in ziua investirii Cabinetului Dancila. Liderului minoritatilor nationale din Parlament, Varujan Pambuccian, i s-a facut rau, fiind scos pe.

Cabinetul Dancila a inceput testul din Parlament. UDMR va vota noul Guvern

Cabinetul Dancila, al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016, este supus asta.

Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus Ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni in Parlament pentru preluarea acestei functii cu 15 voturi pentru, 5 voturi impotriva si nicio abtinere. Inteleg domeniul si cred ca e un avantaj, a spus Bogdan Cojocaru care a subliniat ca a terminat Facultatea de Informatica, in anul 2006, in cadrul Universitatii A. Cuza din Iasi, dupa care a activat in firme IT care au capital 100% romanesc. Printre prioritati, acesta a enumerat acoperirea cu retele de telecomunicatii a cat mai multor zone albe, securitatea cibernetica si masuri care sa stimuleze dezvoltarea IMM-urilor. Imi doresc ca biroul meu sa fie un incubator in sine, si de acolo sa plece cat mai multe idei, a spus acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )