Libnet.ro
UNICEF

00:07

Varujan Pambuccian, scos pe brate din Parlament: I s-a facut rau in timpul votului noului Guvern (VIDEO)

B1 B1,
 Varujan Pambuccian, scos pe brate din Parlament: I s-a facut rau in timpul votului noului Guvern (VIDEO)

Panica in Parlamentul Romaniei, luni, in ziua investirii Cabinetului Dancila. Liderului minoritatilor nationale din Parlament, Varujan Pambuccian, i s-a facut rau, fiind scos pe. continuă pe B1

Reactia lui Varujan Pambuccian dupa ce i s-a facut rau in plen. Cat de grava este problema parlamentarului

Varujan Pambuccian, liderul alesilor minoritatilor, a avut mari probleme de sanatate in timp ce se afla in Parlament, unde s-a dat votul de investire pentru guvernul Dancila. La un moment dat, i .

Sorina Pintea, avizata favorabil de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propunerea pentru portofoliul de ministru al Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, a primit aviz favorabil in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Sorina Pintea, audiata de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propusa vinerea trecuta pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este audiata la aceasta ora in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Prima intalnire cruciala cu viitorul Guvern. Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta din Parlament: Dorim o politica fiscala non-interventionista

Calin Popescu Tariceanu a facut o serie de afirmatii referitoare la ceea ce s-a discutat in sedinta de la Palatul Parlamentului. La aceasta intalnire au participat, in.

Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus Ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni in Parlament pentru preluarea acestei functii cu 15 voturi pentru, 5 voturi impotriva si nicio abtinere. Inteleg domeniul si cred ca e un avantaj, a spus Bogdan Cojocaru care a subliniat ca a terminat Facultatea de Informatica, in anul 2006, in cadrul Universitatii A. Cuza din Iasi, dupa care a activat in firme IT care au capital 100% romanesc. Printre prioritati, acesta a enumerat acoperirea cu retele de telecomunicatii a cat mai multor zone albe, securitatea cibernetica si masuri care sa stimuleze dezvoltarea IMM-urilor. Imi doresc ca biroul meu sa fie un incubator in sine, si de acolo sa plece cat mai multe idei, a spus acesta.

Cabinetul Dancila a inceput testul din Parlament. UDMR va vota noul Guvern

Cabinetul Dancila, al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016, este supus asta.

Carmen Dan, flancata de Ionita si Cucos la audierile din Parlament

Ministrul propus pentru Ministerul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, s-a dus la audierile din comsiile de specialitate flancata de seful Politiei Romane, Catalin Ionita, si seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos. Acesta a spus ca, anul trecut, si-a atins obiectivele din planul de guvernare.

Cabinetul Dancila a inceput testul din Parlament. Marea necunoscuta: cum va vota UDMR

Cabinetul Dancila, al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016, este supus asta.

Cabinetul Dancila, supus testului din Parlament. Marea necunoscuta: cum va vota UDMR

Cabinetul Dancila, al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016, este supus asta.

Sedinta PSD-ALDE, inainte de votul de luni, din Parlament: Noul program de guvernare, printre subiectele discutate

PSD si ALDE i-au convocat duminica in sedinta pe ministrii actuali si pe cei propusi pentru a face parte din guvernul Dancila, pentru a discuta despre programul de guvernare si prioritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )