Libnet.ro
UNICEF

07:01

Carmen Dan, la referendum: Am votat pentru familie, am votat pentru normalitate

B1 B1,
Carmen Dan, la referendum: Am votat pentru familie, am votat pentru normalitate

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a votat duminica la referendumul privind redefinirea familiei. Sefa de la MAI s-a prezentat la urne la sectia de la Facultatea de Arhitectura din Capitala. Dan a dat. continuă pe B1

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, noi precizari pentru referendumul pentru familie

Carmen Dan a facut noi precizari cu privire la referendumul pentru familie. Ministrul de Interne a declarat ca persoanele implicate in acest proces vor fi platiti pentru orele suplimentare. Vreau sa ii.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un barbat si o femeie.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat, sambata, la Sibiu, pentru familia dintre un barbat si o femeie, sustinand ca este un vot pentru normalitate, in spatele caruia stau peste 3,5 milioane de.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Carmen Dan, atac la adresa lui Iohannis. Ce a declarat ministrul de Interne dupa ce a votat

Ministrul Carmen Dan a votat duminica pentru revizuirea Constitutiei. Am venit sa-mi exprim dreptul constitutional la vot. Bineinteles, am votat pentru familie, am votat pentru normalitate, am votat in spiri.

REFERENDUM FAMILIE 2018. inca un senator PSD a votat pentru familia traditionala: Sper sa puna capat razboiului dintre romani si romani.

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, a declarat sambata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru familie, pentru familia traditionala. Pentru familie, familia traditionala,.

Carmen Dan, despre absenta lui Iohannis de la referendum: Cred ca sintagma votul este expresia democratiei nu ar trebui sa fie goala de continut

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca spera ca si presedintele Klaus Iohannis sa voteze in final la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie, pentru ca votul este democratic.

REFERENDUM FAMILIE 2018.Fotbalisii de la FCSB au votat in echipa la referendumul pentru familie

Fotbalisii de la FCSB au votat in echipa la referendumul pentru familie. Jucatorii au mers, sambata seara, impreuna cu membri ai staff-ului, sa voteze la.

Referendum 2018 Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie. Seful statului a ajuns la o sectie de votare de la Sibiu, in jurul orei 19.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Nicolae Badalau: Am votat pentru o societate normala si cu gandul la familia mea si la viitorul nepotilor mei

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat, sambata, ca a votat pentru o societate normala si cu gandul la familia sa. Am vrut sa votez de.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE: Sectiile de votare s-au deschis. Viorica Dancila, primul politician care a votat

Cel putin 19 milioane de romani sunt asteptati sambata si duminica 6 si 7 octombrie) sa voteze la referendumul pentru familie in urma caruia Constitutia va fi modificata in sensul ca familia se.

BEC Referendum 2018, ziua a doua. Prezenta la vot la referendumul pentru familie a fost de 11,67%, la ora 13.00

Pana duminica la ora 13. 00, 11,67% dintre romanii inscrisi pe listele electorale permanente au votat la referendumul pentru familie, potrivit datelor Biroului Electoral Central. in Bucuresti, prezenta la vot la referendum a fost de 10,21%.

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )