Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, ultima zi la MAI: Mandatul meu a fost despre oameni

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, ultima zi la MAI: Mandatul meu a fost despre oameni

Dupa ce ieri si-a dat demisia din functia de ministru de Interne, Carmen Dan si-a petrecut azi ultima zi decorand mai multi angajati cu ocazia Zilei MAI, instituita anul trecut. Carmen Dan a precizat ca mandatul sau a fost despre oameni si ca asta trebuie sa inteleaga fiecare ministru aflat in mandat. continuă pe Adevărul

Cat s-a schimbat Carmen Dan in mai bine de doi ani la Ministerul de Interne Cu patru politisti victime in misiuni, Dan se lauda ca mandatul sau a fost... despre oameni (FOTO)

Carmen Dan a sustinut ca si-a petrecut ultima zi la Ministerul de Interne asa cum si-a dorit - alaturi de oameni. Cu aceasta ocazie, ea a tinut sa se laude cu una dintre realizarile ei ca ministru: a instituit.

Carmen Dan: Ultima mea zi la MAI am petrecut-o asa cum mi-am dorit mereu

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma ca si-a petrecut ultima zi la MAI a.

Ajunge oare demisia doamnei Carmen Dan?

Aparent, nici ca se putea veste mai buna decat aceea ca, in fine, d-na Carmen Dan nu mai face parte, incepand de ieri, din guvernul Romaniei.

Sindicalistii ii fac bilantul lui Carmen Dan. Dumitru Coarna: Avem patru politisti victime in mandatul ei Un dezastru total

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, este de parere ca ministrul Carmen Dan a fost cel mai slab din istoria Ministerului Afacerilor Interne, cu patru politisti victime in mandatul social-democratei. Pe de alta parte, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex, Vasile Lincu, sustine ca mandatul lui Carmen Dan a fost mai bun fata de al altor ministri de Interne, prin pachetul de legi pentru intarirea autoritatii politistului si dotarile si bugetul generos obtinut pentru anul acesta.

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si puna mandatul la dispozitia prim-ministrului.

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea: Evident ca da, voi avea mai mult timp liber

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. intrebata.

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Carmen Dan spune ca il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Carmen Dan demisioneaza de la Ministerul Afacerilor Interne

Carmen Dan a anuntat luni ca demisioneaza de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Carmen Dan, al carei nume figura pe lista remaniabililor, decizia urmand sa fie luata la Comitetul Executiv al PSD de luni, a afirmat ca si-a depus mandatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )