Libnet.ro
UNICEF

15:30

Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si puna mandatul la dispozitia prim-ministrului. continuă pe Wall-Street Ro

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila: Nu mi-a cerut demisia, mi-a spus ca din cele opt ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie sa plece. Mi-am pus mandatul la dispozitie

Carmen Dan o contrazice pe Viorica Dancila si spune ca aceasta nu i-a cerut demisia, dar i-a spus ca din cei opt ministri pe care i-a evaluat, cel de la Interne trebuie sa plece, iar in urma acestei discutii ea si-a pus mandatul la dispozitie.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Dancila insista, pe Facebook, ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate. Ce raspundea premierul, cu cateva minute inainte, la o intrebare referitoare la 10 august

La scurt timp dupa ce a anuntat oficial remanierea lui Carmen Dan, Viorica Dancila a scris pe Facebook ca ea i-a cerut demisia ministrului de Interne, aceasta fiind o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa restabileasca increderea oamenilor in guvern.

Ovidiu Raetchi, despre demisia lui Carmen Dan: Doar primul pas catre aflarea adevarului despre 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de Aparare, a reactionat luni pe Facebook in urma deciziei lui Carmen Dan de a-si da demisia din functia de ministrul de Interne si a subliniat ca acesta este doar primul pas pentru aflarea adevarului despre incidentele care au avut loc pe 10 august.

Firea aplauda remanierea lui Carmen Dan: Orice demers este binevenit atunci cand vine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat dupa demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen, Dan, amintind ca a solicitat demisia acesteia in urma cu aproape un an dupa evenimentele din 10 august si spunand ca orice demers este binevenit atunci cand vine.

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

Carmen Dan, replica acida pentru Viorica Dancila: Atat de dezinformata am fost. ii urez succes senatorului Moga in mandat

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si.

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )