Libnet.ro
UNICEF

12:45

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta (VIDEO)

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o justitie independenta. Prima Doamna a Romaniei si-a exercitat dreptul de vot la o sectie. continuă pe B1

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta VIDEO

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a votat, duminica, la Sibiu, la sectia de votare la care este arondat domiciliul sau. Am votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta, a spus Carmen Iohannis.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta. Am.

Cum a venit imbracata Carmen Iohannis la vot. Toata lumea a intors capul sa o vada FOTO

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie.

Rovana Plumb (PSD): Am votat pentru o Romanie puternica si respectata in Uniunea Europeana, pentru stabilitate, pentru constructie, pentru dezvoltare

Rovana Plumb, candidatul care deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a declarat, duminica, ca a votat pentru o Romanie puternica si respectata in Uniunea Europeana. Am votat pentru o.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care vocea comunitatii maghiare se va auzi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care se va auzi vocea comunitatii maghiare si a.

Rares Bogdan (PNL): Am votat pentru o Romanie europeana, care nu e dominata de infractori, de hotie si de coruptie (VIDEO)

Am votat pentru o Romanie europeana, pentru o Romanie care nu e dominata de infractori, care nu e dominata de hotie, de coruptie, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, dupa ce si-a.

Kovesi, la vot: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a votat, duminica dimineata, la alegerile europarlamentare si referendum, ea spunand ca a votat pentru justitie si pentru cinste.

EUROPARLAMENTARE 2019. Premierul Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani; nu am votat la referendum, intrucat Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra.

Viorica Dancila: Am votat pentru Romania si pentru romani la europarlamentare; nu am votat la referendum, intrucat Klaus Iohannis l-a politizat

Premierul Viorica Dancila a afirmat, duminica, la Liceul 039;Jean Monnet039; din Capitala, ca a votat pentru Romania si pentru romani, pentru o echipa care sa reprezinte tara noastra in Parlamentul European fara sa se pozitioneze impotriva Romaniei,.

Emil Boc: Am VOTAT pentru cei care pot asigura parcursul european al Romaniei. ii indemn pe toti sa faca un efort. Deciziile majore in democratie se iau prin vot

Primarul orasului Cluj-Napoca, emil Boc, a fost duminica dimineata sa voteze. Edilul a declarat ca a pus stampila pe cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al Romaniei. Am votat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )