Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Toma Petcu, fost ministru al Energiei in Guvernul Tudose, a anuntat ca il va sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook. Ieri, 21. continuă pe Antena3

DECIZIE BOMBA despre PENSII! Se va APLICA de la 1 IANUARIE! MINISTRUL din Guvernul ORBAN a facut MARELE ANUNT!

E oficial! Un ministru din Guvernul Orban a facut anuntul asteptat de multi romani! DOLIU LA PRO TV! DURERE FARA MARGINI PENTRU DANA ROGOZ! A FACUT ANUNTUL TRIST! AI MURIT. Ministrul Apararii,.

Cum fac postasii propaganda pentru PSD printre pensionari. Ministrii din Guvernul Orban fac acuzatii dure

Dupa cativa ani in care Posta Romana a functionat ca aparat de propaganda pentru PSD, ministrul Muncii si-a exprimat speranta ca acest mecanism va inceta. Au trecut deja cativa ani de cand Posta Romana este angajatul PSD pentru distributia de pliante electorale pensionarilor. in contextul in care avem primul guvern liberal dupa foarte multi ani, .

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Ministrul Mediului acuza guvernul PSD ca a musamalizat date oficiale: in Romania, se taie neautorizat aproximativ 38,6 milioane metri cubi de lemn

Costel Alexe, ministrul mediului, a anuntat vineri ca 523;n Romania se taie, 523;ntr-un an, aproximativ 38,6 milioane de metri cubi de lemn, cu 20 de milioane peste cifrele oficiale de pana acum, confirmand afirmatiile mai multor activisti de mediu. Alexe a acuzat guvernarea PSD ca a musamalizat datele.

Dancila: Nu eu am spus astia. Iohannis a facut-o! Declaratia mea a fost scoasa din context

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca a folosit apelativul astia in conferinta de presa de marti seara pentru a sanctiona faptul ca presedintele Klaus.

intepaturi din partea PSD catre Iohannis. Datoria presedintelui fata de femeile care il voteaza

Deputatul PSD Roxana Minzatu i-a adresat, marti, presedintelui Klaus Iohannis, candidatul PNL in ale.

Accident dramatic in Botosani! A murit dupa ce a fost lovita din plin de un autocar, chiar pe trecerea de pietoni. Era oprit cu roata pe biata femeie

O femeie, care traversa pe la trecerea de pietoni, a lovita de un autocar joi dimineata, in Botosani. Femeia de 71 de ani a fost transportata de urgenta la spital, potrivit.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )