Libnet.ro
UNICEF

09:17

Carol, cu Cate Blanchett, a fost desemnat cel mai bun film cu tematica gay

Hotnews Hotnews,
 Carol, cu Cate Blanchett, a fost desemnat cel mai bun film cu tematica gay

Filmul Carol ce prezinta povestea de dragoste dintre doua femei, interpretate de Cate Blanchett si Rooney Mara, a fost desemnat, marti, cel mai bun film cu tematica LGBT lesbiene, gay, bisexuali, transgender) din toate timpurile, in urma unui sondaj facut de Institutul de Film Britanic BFI), informeaza Reuters. Lungmetrajul regizat de Todd Haynes a castigat si premiul Queer Palm pentru cel mai bun film LGBT la Cannes. continuă pe Hotnews

Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Cel mai bun smartphone dual SIM: care telefon ar merita aceste titlu, dupa parerea ta? Samsung Galaxy Note 5? LG G4? Mai jos, itiprezentam principalii 10 candidati la acest titlu. Telefoanele care accepta doua cartele SIM sunt preferate de utilizatori din diverse motive, insa cel mai des, acestia le aleg pentru a evita sa aiba [].

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

Constructia de locuinte la nivel national a avut anul trecut cel mai bun an de dupa 2010

Numarul de locuinte finalizate anul trecut in Romania a fost cu 5% mai mare decat cel din 2014, de aproximativ 47. 000 de unitati, nivel care a mai fost depasit doar in 2010, cand au fost ridicate cu aproape 2. 000 de locuinte mai mult, potrivit celor.

Cel mai bun pilot de drone a castigat o avere in Dubai

Desi a fost privit cu o reticenta destul de mare la nivel global, campionatul de pilotat drone se pare ca a fost o manifestare foarte profitabila pentru participanti. E adevarat ca este aproape imposibil sa nu va fi entuziasmat vreodata la interactiunea cu o drona. Aceste gadgeturi zburatoare sunt foarte atractive, iar din cauza faptului [].

VIDEO Florin Andone e cel mai bun marcator roman din strainatate. A reusit un gol de generic pentru Cordoba

Atacantul lui Cordoba, Florin Andone, este cel mai in forma jucator roman din strainatate si inscrie pe banda rulanta.

SIF Transilvania, crestere de 4,18%

Actiunile SIF3 Transilvania s-au apreciat cu 4,18%, raportat la moneda euro, in perioada 3-10 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea. Conducerea SIF3 Transilvania propune un dividend brut de 0,02653 lei/actiune din profitul pe anul trecut, adica distribuirea catre actionari a sumei de 57,94 milioane de lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), miercuri.

FDI Audas Piscator, cel mai performant fond

Fondul FDI Audas Piscator a inregistrat o crestere de 3,48%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 4-11 martie.

Lista celor mai bune filme cu tematica LGBT din toate timpurile FOTO

Carol, o drama ce prezinta povestea de iubire dintre doua femei, interpretate de actritele Cate Blanchett si Rooney Mara, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj cu tematica LGBT lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali) din toate timpurile, in urma unui sondaj realizat de Institutul Britanic de Film, potrivit Reuters.

Un barbat din Dolj, retinut dupa ce si-a santajat cel mai bun prieten

Ionut Mirtan, in varsta de 23 de ani, din comuna doljeana Plenita, a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat de santaj si distrugere.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )