Libnet.ro
UNICEF

16:45

Caroline Gilby, Master of the Wine din Marea Britanie: Moldova are vinuri bune, dar inca prea putine

Adevărul Adevărul,
Caroline Gilby, Master of the Wine din Marea Britanie: Moldova are vinuri bune, dar inca prea putine

Caroline Gilby, o cunoscuta specialista in vinuri din Marea Britanie, sustine ca Republica Moldova are potential vinicol nevalorificat, dar ca multi vinificatori inca nu inteleg ca trebuie sa respecte strict cerintele de stil si calitate pentru a concura pe arena mondiala. continuă pe Adevărul

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

Reclama la Red Bull, criticata in Marea Britanie: Cum ar fi putut supravietui oamenii de pe Titanic (VIDEO)

O reclama pentru bautura energizanta Red Bull starneste furie in Marea Britanie, deoarece sustine ca Titanicul nu s-ar fi scufundat daca pasagerii sai ar fi avut aripi, scrie Daily Mail. Reclama animata.

Marea Britanie transmite ca nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Londra nu va limita in niciun fel drepturile cetatenilor romani si bulgari de a munci in Marea Britanie, anunta ambasada britanica din Sofia. Ambasada britanica a transmis un comunicat in contextul.

Marea Britanie sustine ca nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii de anul viitor

Londra nu va limita in niciun fel drepturile cetatenilor romani si bulgari de a munci in Marea Britanie, potrivit unui anunt transmis de ambasada britanica din Sofia in contextul eliminarii restrictiilor pe piata muncii incepand din 1 ianuarie 2014, relateaza presa bulgara.

Marea Britanie nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Londra nu va limita in niciun fel drepturile cetatenilor romani si bulgari de a munci in Marea Britanie, anunta ambasada britanica din Sofia, relateaza presa bulgara. Ambasada britanica a.

Peste 21.000 de romani si bulgari raman fara locuri de munca in Marea Britanie din decembrie

Ministerul britanic de Interne a decis inchiderea unui program de recrutare a muncitorilor sezonieri est-europeni, in principal romani si bulgari, in agricultura, decizia fiind contestata de asociatiile fermierilor, care avertizeaza ca preturile la legume si fructe vor creste, scrie The Guardian.

FOTO Premiera in Marea Britanie: prima casatorie intre doi transexuali

Un orasel din sudul Scotiei a avut parte de prima casatorie intre un barbat devenit femeie si o femeie devenita barbat, fiind primul mariaj de acest gen inregistrat pe teritoriul britanic. Curiozitatile despre proaspetii miri nu se opresc aici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )