Libnet.ro
UNICEF

14:45

Carte. Cei doi domni din Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Carte. Cei doi domni din Bruxelles

Va puteti petrece un weekend linistit citind o minunata carte de nuvele scrisa de celebrul prozator Eric-Emmanuel Schmitt Cei doi domni din Bruxelles, aparuta la editura Humanitas Fiction. continuă pe România Liberă

Barbatul care si-a ucis sotia romanca si cei doi copii in Franta s-a predat politiei

Cetateanul moldovean suspectat ca si-a ucis sotia insarcinata si cei doi copii, vineri seara, la Perreux-sur-marne, in Franta, s-a predat luni la comisariatul din Forbach, au anuntat marti surse apropiate anchetei, precizand ca femeia este romanca, relateaza Le Nouvel Observateur in editia online.

Doi arestati din Prahova au incercat sa evadeze in timp ce erau transferati la Penitenciarul Margineni. Au fost opriti cu focuri de arma

Doi barbati ce urmau sa fie transferati din Arestul Politiei Prahova la Penitenciarul Margineni au incercat sa evadeze, miercuri, in timp ce erau urcati in duba. Cei doi erau condamnati la inchisoare pentru furt si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, informeaza Mediafax.

Cei doi militari americani acuzati de violarea unei romance in Italia au fost arestati

Justitia italiana a emis, joi seara, mandate pentru arestarea celor doi militari americani acuzati de violarea unei romance in orasul Vicenza, relateaza site-ul agentiei AGI. Doi militari americani.

MAE despre cei doi militari americani acuzati ca ar fi violat o romanca in Italia: Actul de justitie impartial sa fie infaptuit

Ministerul de Externe a anuntat ca a transmis Ambasadelor Italiei si Statelor Unite ca la finalizarea anchetei actul de justitie independent si impartial sa fie infaptuit, ca urmare a informatiilor aparute privind persoana de cetatenie romana din Italia care acuza doi militari americani de presupuse abuzuri.

Romanii, cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca din cauza automatizarii activitatilor

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de institutul Bruegel.

Fenomenul care ii face pe romani sa fie cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )