Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanii, cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca din cauza automatizarii activitatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii, cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca din cauza automatizarii activitatilor

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de institutul Bruegel. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii, cei mai expusi din Uniunea Europeana sa-si piarda locurile de munca din cauza avansului tehnologic

Mai mult de 60% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%.

Fenomenul care ii face pe romani sa fie cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform.

De ce sunt danezii cei mai fericiti oameni din lume

In nordul Europei locuiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta, iar danezii ocupa de multi ani primul loc in topul tarilor cu oameni pe deplin multumiti de viata.

Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: Echipa are potential

Costel Galca, antrenorul Stelei, spune ca este fericit si bucuros pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar in acelasi timp admite ca se asteapta la victorii mai clare din partea echipei sale, victorii obtinute in urma unor jocuri mai solide.

2014 unul dintre cei mai slabi ani pentru fondurile de hedging

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times, preluat de Mediafax.

TOP cei mai sexy barbati din 2014

Actorul american Zac Efron se afla pe primul loc in topul celor mai sexy barbati din anul 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat.

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Actorul si cantaretul Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente, in care declara ca il sprijina si il apreciaza pe presedintele rus Vladimir Putin, relateaza The Guardian.

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Putin e unul dintre cei mai mari lideri

Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente.

VIDEO Cei mai buni detectivi de la TV

Actorul american James Garner a incetat din viata sambata, 19 iulie, la varsta de 86 de ani. Garner este cunoscut pentru roluri din filme precum Maverick un western in care a jucat alaturi de Mel Gibson si Jodie Foster -, Victor Victoria, Murphy si dragostea, dar si pentru memorabilul rol al detectivului Jim Rockford, din serialul The Rockford Files, un personaj care poate sta alaturi de faimosii Kojak si Hercule Poirot.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )