Libnet.ro
UNICEF

19:00

Carte despre armenii din Romania

România Liberă România Liberă,
Carte despre armenii din Romania

Recent a vazut lumina tiparului volumul Interviuri, portrete, comentarii, articole, semnat de prof. Arsaluis Sarchisian Gurau. continuă pe România Liberă

Iohannis cere firmelor americane sa evite capcanele CORUPTIEI din Romania

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut firmelor americane din Romania sa respecte legislatia SUA privind prevenirea actelor de coruptie economica.

Anunt important despre salariatii si pensionarii din Romania. Nu s-a mai intamplat de trei ani

Romania are, in prezent, 6. 000 de angajati si 5. 162 de pensionari, fiind pentru prima data, in ultimii trei ani, cand numarul celor care lucreaza cu contracte individuale de munca il depaseste pe.

Anuntul important al ministrului Muncii care vizeaza toate familiile defavorizate din Romania

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, sustine ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2016, un numar de 111. 000 de copii din familiile defavorizate, cu varste cuprinse intre trei si sase ani, ar putea primi un tichet.

Un oras din Romania in primele zece locuri din lume ce trebuie vizitate in 2016

Sibiul ocupa locul 6 in top 100 cele mai convenabile orase la nivel mondial ce trebuie explorate in anul 2016, conform unui studiu realizat de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cautare de hoteluri din.

Barcelona a dat in judecata o echipa de fotbal din Romania

Pare o gluma, insa nu este. Cel putin asa anunta directorul sportiv al gruparii galatene, Cristi Munteanu, cel care anunta ca Otelul a primit o notificare din partea Barcelonei, scrie sport. ro. Fosta campioana a.

Clasamentul hotiilor din Romania: pagube-record de peste 1.000.000.000 euro

Prejudiciile din cele mai mari dosare de coruptie instrumentate acum de DNA sar de suma de un miliard de euro. Iata, mai jos, care sunt cele mai mari prejudicii din dosare. Ele au fost prezentate luni, la o.

Povestea Monicai, o fata din Romania care a avut curajul sa ceara sa fie salvata de proxeneti

O singura data, isi aduce aminte un voluntar al unei asociatii din Italia care lupta sa salveze fetele de proxeneti, o fata i-a cerut ajutorul.

Comisia Europeana a aprobat 40 de milioane de euro pentru un drum din Romania

Comisia Europeana a aprobat luni plata catre Romania a 40,7 milioane de euro, reprezentand finantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) si Fondul de Coeziune a proiectului de reabilitare a Drumului National 14 - parte din Programului Operational de Transport 2007-2013, a informat executivul comunitar, intr-un comunicat de presa.

Subiectele Zilei: Prima Casa, mai noua si mai mare. Locuintele vechi pot fi date la schimb pentru altele noi; De ce NU muncesc detinutii din Romania. Cat pot castiga pe ora si cati s-au oferit, voluntar, sa aiba activitati lucrative; Dosarul Stapanul ape

Recuperarea prejudiciilor: Nu poate sau nu vrea statul? In afara unor critici la adresa DNA, a unui interminabil sir de scuze din partea ANAF si a unei palide incercari de infiintare a unei noi agentii. A dat slujba de la oras pe viata izolata de la munte. Cum traieste un roman in vechea scoala dintr-un sat cu 3 locuitori. Oricat de nebunesc ar parea, doi tineri din Bucuresti au renuntat la cariere si viata din oras.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )