Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Antena3 Antena3,
Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din. continuă pe Antena3

Campania ECOTIC Statia de Reciclare ia startul si in Sectorul 1 din Bucuresti

Statia de Reciclare este o campanie de informare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE), lansata de Organizatia ECOTIC in iunie 2016 si dedicata in special mediului rural, dar si celui urban din Romania. Dupa ce a strabatut judetele Iasi, Brasov, Arges si Sibiu, Statia de Reciclare ia startul si in sectorul 1 din Bucuresti cu sprijinul Primariei Sectorului 1, in perioada 5-8 octombrie 2017.

Spatiile de birouri din Bucuresti sunt destinate inchirierii in procent de 90%

Spatiile de birouri din Bucuresti sunt destinate inchirierii in procent de 90% si 70% in Cluj, restul fiind scoase la vanzare, conform unei analize realizate de o platforma imobiliara dedicata sectorului rezidential si de business, potrivit unei surse din presa.

Uniunea Europeana finanteaza cu peste 250 de milioane de euro extinderea metroului din Bucuresti

Un buget de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investit in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene CE), publicat marti.

Ea este romanca din echipa care a castigat NOBELUL pentru Fizica! (FOTO)

O tanara din Arad a ajuns, la 33 de ani, sa lucreze cu echipa cercetatorilor americani care a fost distinsa acum cu premiului Nobel pentru Fizica. Anamaria Effler traieste in America de 14 ani,.

Sefa din ANAF care a luat MITA 1 MILION DE EURO, arestata preventiv

DNA a dispus arestarea preventiva a Andei Ancuta Macovei, director IT in cadrul ANAF, pentru luare de mita. Macovei este suspectata ca, pe cand era director IT in cadrul Autoritatii Nationale a.

Peste jumatate din romanii care au plecat din tara si vor sa investeasca in Romania, nu o pot face. Care este motivul

Mai mult de jumatate dintre romanii emigrati vor sa investeasca in Romania, in special in turism si agricultura, insa principala lor bariera este coruptia din tara, se.

Pe cine a pus premierul Tudose sa gestioneze petrolul si aurul Romaniei: Gigi Dragomir, un fost comerciant de carne, inspector fiscal din Ilfov care a picat concursuri organizate de ANAF

Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM), o institutie esentiala care gestioneaza resursele de gaze, petrol si minereuri, are un nou sef: Gigi Dragomir 50 ani), o persoana cu zero experienta in domeniu. Gigi Dragomir este inspector in cadrul Administratiei Judeteane a Finantelor Publice Ilfov. In ultimii ani a participat la concursuri ANAF pentru o serie de posturi, insa le-a picat. Pana sa ajunga inspector fiscal, a lucrat pentru o serie de firme care se ocupa de comertul si distributia de produse alimentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )